SmugMug WP Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
SmugMug WP Yayınlandı

Mükemmel bir fotograf paylaşım ve izleme uygulaması olan smugmug windows phone için yayınlandı.Profesyonel fotografçılar tarafından çekilen resimler günün en popüler resmi gibi bir çok kaliteli resme bu uygulama ile anında ulaşabilirsiniz.Uygulamada oturum açabilir galerinizdeki resimleri paylaşabilir ve düzenleyebilirsiniz.

uygulamayı Marketplace ten indirmek için resmin üzerine veya tıklayabilirsiniz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Acep instagram yayınlanacak mı wp için :hmmm

theposies

theposies

Üye
teşekkürler abi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Abi sorsana instagram ne işe yarar biliyor muyum :D bazıları çok önem veriyor. Bir de baya popülermiş de ne işe yarar valla bilmiyorum :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Abi sorsana instagram ne işe yarar biliyor muyum :D bazıları çok önem veriyor. Bir de baya popülermiş de ne işe yarar valla bilmiyorum :D
fotograf paylaşım uygulaması gibi bir şey ona berzer ve rakip olan eyeem diye bir uygulama var zaten markette

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ben fotoğrafımı kimseyle paylaşmam o konuda cimriyim abi :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
flickr da bilmiyom baba :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

aslında orası öylede işte 5 te 1 yani dimi :)
5te 1 veya daha az souçta magazada bulunması önemli beşte bir bile olsa bu milyonu gecer ki yarısı bu uygulamayı indirse market için iyi bir rakam sayılır. sonuçta apple 25milyar uygulama indirildi diye hava atıyor.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Aynen abi :)

Türe

Türe

Üye
Instagram farklı efektler kullanarak fotoğrafı düzenlemeye artı fotoğrafı kendi sosyal ağı içinde paylaşmayı sağlıyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ne gerek var ben çekip olduğu gibi face e atıyorum :) Zaten bizim hatun ilgileniyor o işlerle :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
mobilim dalağım :kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt