Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SMSde Türkçe karakter sorununa son. SMS GÖNDERME HASTALARININ OKUMASINI ÖNERİRİM
ya kendi dilimizi özgürce kullanabilicez artık arkadaşıma mesaj yazarken "sıkıldım" ve benzeri bir sürü kelimeyi artık özgürce yazabilicez (yanlış anlamalara son)
ya kendi dilimizi özgürce kullanabilicez artık arkadaşıma mesaj yazarken "sıkıldım" ve benzeri bir sürü kelimeyi artık özgürce yazabilicez (yanlış anlamalara son)
zaten genelde uyarılıyor mesaj 3 parca gonderilecek gibi 2 saat arıyordum nerde türkçe karakter kullandım diye şimdi gerek kalmaz
captan947
Üye
Güzel Basarılarınızın Devamınıdılerım
osezer10
Üye
saol
o9uz
Üye
ilk telefon aldığımda hiç haberiz lugata harfi harfine uygun mesaj yazardım giderdi canım kontörler.eğer böyle olursa bence türkçenin kullanılması bile düzgünleşebilir
Nazy
Üye
alismistik aslinda canim nbrlere
Yukarıdaki Yazıyı Normal Türkçe Gibi Okuyorsanız Sizde Alıştınız Demektir
ilk telefon aldığımda hiç haberiz lugata harfi harfine uygun mesaj yazardım giderdi canım kontörler.eğer böyle olursa bence türkçenin kullanılması bile düzgünleşebilir
Aynen Katılıyorum
Türkçemiz 70000 kelimeydi şimdi ise sadece 350 si kullanılıyor
nozden
Üye
iyi olmuş .gizli noyu da çözdük dediler ama çözülmemiş!!
hakan058
Üye
çok iyi olur ama bana kalırsa bu sistemin devreye girmesi baya zaman alır. özellikle şimdi tekrar denedim ama hala türkçe karakter kullanılan mesajlardan fazla kontör alınıyo. bilginize...
Anıl Umut
Emekli Yönetici
bu olay tam süper oldu valla
DJ GENTLEMAN
Üye
evet iyi oldu böyle ya düzelsin
sercan_bjk
Üye
valla böyle bişe olursa süper olur msj yazarken samayız hiç deilse
alemburda
Üye
EVET İYİ OLUR. DÜŞÜNSENİZE KIZ ARKADAŞINIZA SENİ ÇOK SIKIYOR MUYUM? DERKEN T9 U BÜYÜK HARFLE AÇIK BIRAKIRSANIZ YANDINIZ SENİ COK Sİ..... MUYUM? OLUYOR I DEĞİŞİP İ OLUNCA...
dj_falcon
Üye
ii olur
hakan058
Üye
günlerdir bu konu burda ama sanırım yanlış bi bilgi. operatörlerin umurunda bile değiliz. bazen ben yanışlıkla hep türkçe karakter kullanıyorum ve şakır şakır kontör gidiyo. inşallah söylenenleri yaparlar.
By_MaSS_MaNyAk__^^
bjkliaslan
Üye
gercekten faydalı olacak her ne kadar turkce karakter kullanmasamda bazan anlamsız oluyo yazdıklarımız