SMSCity İle Ucretsiz Mesaj Yollayın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
    Konu Sahibi
SMSCity İle Ucretsiz Mesaj Yollayın
Arkadaşlar yine bu forumda dolaşırken bulduğum bir siteyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Üye oldum ve test ettim. Gerçekten kredi yoluyla ücretsiz mesaj ve arama yapabiliyorsunuz. Kredi fiyatları da sahiden çok ucuz. Hem de PayPal da paranız varsa onları kredi almak için kullanabilirsiniz.

Bir başka kredi kazanma yolu da başkalarını üye yapmak. Eğer üye olmak isterseniz linkini kullanabilrsiniz. Böylece hem siz hem de ben kazanmış olurum. Siz de üye olduktan sonra kendinize üyeler yapabilirsiniz.

Üye olmak için vereceğiniz bilgiler gerçekten doğru olmalıdır çünkü Mail adresinize ve Cep Telefonunuza onay kodu geliyor. Diğer kısımlar o kadar da önemli değil...

...::Birlikte Kazanalım::... :oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: cres557 ve omert60

burakatan

Üye
Biz Nie SAna Kontor Kazandırlam :D Kendi REferans İD 'ni Vernce ELine ne Gecti :S

james54

james54

Üye
bıras grksız sankı ama yıne de tskkrlerr...

lovelyx

Üye
fazla zekisin bu kdrı sana zarar :nono: bak kimse yemedi :ehe

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
KardeŞs tSk .. emeğe sayqı..

wertyytrew

wertyytrew

Üye
Arkadaşlar yine bu forumda dolaşırken bulduğum bir siteyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Üye oldum ve test ettim. Gerçekten kredi yoluyla ücretsiz mesaj ve arama yapabiliyorsunuz. Kredi fiyatları da sahiden çok ucuz. Hem de PayPal da paranız varsa onları kredi almak için kullanabilirsiniz.

Bir başka kredi kazanma yolu da başkalarını üye yapmak. Eğer üye olmak isterseniz linkini kullanabilrsiniz. Böylece hem siz hem de ben kazanmış olurum. Siz de üye olduktan sonra kendinize üyeler yapabilirsiniz.

Üye olmak için vereceğiniz bilgiler gerçekten doğru olmalıdır çünkü Mail adresinize ve Cep Telefonunuza onay kodu geliyor. Diğer kısımlar o kadar da önemli değil...

...::Birlikte Kazanalım::... :oke::oke:

ok denerim:sopa:

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar diğer bunu yapanlar hiçbir şey söylemeden link veriyor. Ben sadece kullanmak isterseniz bana da bir faydanız dokunur diye bu konuyu açtım.. Gereksiz suçlamalarda bulunanları ve kaba mesajların sahiplerini kınıyorum..

mc zerem

mc zerem

Üye
tşk ler kardeş

ifmybuddy

Üye
arkadaşın referansını kullansanız size zararı olmayacak kendinin kazandığını söylemiş zaten

kralkobra68

Üye
linki kendi id'sine qöre wermiş we siz tıkladıkça o kazanacak :) yinede teşekkürler ... Eğer AVEA kullanıcısıysanız aynısı avea'dada war ! :)

ttgg

ttgg

Üye
ya böle siteler biyerden acısını çıkarıyomudur sizce ??

wajt

Üye
zdcgbggggggggggggggg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...