SMS ler artık ekrana fırlamayacak :)

Sponsorlu Bağlantılar

ercumnt

ercumnt

Üye
    Konu Sahibi
SMS ler artık ekrana fırlamayacak :)
arkadaslar birçok kişide benim gibi bu durumdan memnun değildir.Msj geldiğinde ekrana cıkıverıyor anıden herkes okuyabılıyor mesela. bu durumu kapatabılıyoruz yardımcı olabılırsem ne mutlu.

ayarlar dan genel sekmesıne gırıyoruz orada parolayla kılıtleme kısmına gırdıgımızde parola belırleyecegız parola önemli unutursanız kapatmaya calıstıgınızda bu ozellıgı sorun yasarsınız restore etmek zorunda kalırsınız arkadaslar. Parola belırleme kısmından sonra sms önizlemesi kısmını kapattıgımızda artık msjlar ekrana fırlamayacak :) kolay gelsin....:oke:

• Beğen
Tepkiler: senkal252 ve pisicikk

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
ayarlar/genel/paraloyla kilitlemeye gir,kilitlemeye icin kullandigin paraloyu gir,sms onizlemesini 0 yap,sonra zaman icinde 4 saat sec mesela,simdi sms geldiginde telinde sadece gelen numara ve sms olarak yazar...

Birde milletin iphone parmak atmasından bıktığım için benim için özel şeyler olan sms ve galeri bölümlerine şifre koydum.Bunun için size mAdvLock programını öneririm.SMS problemli silmek istediğinizde tek tek değil hepsi siliniyor bunu engellemek içinde BiteSMS i öneririm size.

ziya68

ziya68

Üye
Eyvallah kardesim süpersin!

peyzani

Üye
gercekten cok iyi oldu arkadaşlar cok saolun ben de bıkmıştım artık o sms lerden herkes okuyordu çok saolun

peyzani

Üye
bu arada 3.0 a update edince hıç fırlamıo artık.. çok şükür :)

darülmendep

darülmendep

Üye
Eyvallah güzel demişin

kerriganbb

Üye
Parola belırleme kısmından sonra sms önizlemesi diye bir şey gelmiyor benimkinde ya da ben göremiyorum ?

kerriganbb

Üye
versiyon 3.0.1

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Sende ekrana mesaj fırlamazki bizim bahsettiğimiz konu mesaj olduğu gibi ekrana çıkıyor ve okunuyordu 3.0.1 verisyonunda o sorunu halletiler ve sadece gelen kişi görünüyor mesaj okunmuyor.

Üst Alt