sms ile telefon kilitlemeyi biliyormusunuz? nokia 5230 5800 ve digerleri...Programsiz...

Sponsorlu Bağlantılar

fizy09

Üye
evet nasıl mesaj atacağız nereye ne yazacağız . n97 var etkinleştridim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.,

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
belirlediginiz kilitleme mesajini (buyuk kucuk harf duyarli sanirim) baska bir telefondan, kendi telefonunuza sms olarak yollayin arkadaslar:oke:

vivaldi123

Üye
kilit kodu soruyor.kilit kodu pin kodumu yazıyorum olmuyor ne yazıcaz kilit koduna ?

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Teşekkürler, yararlı bir bilgi..

canes64

Üye
başka tel'den mesaj atıyorum kendi telefonuma fakat kilitlenmiyor yardımcı olursanız sevinirim:evet:

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
kilit kodu soruyor.kilit kodu pin kodumu yazıyorum olmuyor ne yazıcaz kilit koduna ?
pin degil telefonun guvenlik kodunu gireceksin

başka tel'den mesaj atıyorum kendi telefonuma fakat kilitlenmiyor yardımcı olursanız sevinirim:evet:
mesaj buyuk kucuk harf duyarlidir. kilidi tam nasil girdiyseniz mesajada o sekilde yazmaniz gerekmektedir. olmazsa yine yardimci olmaya calisirim

osi65

osi65

Üye
kardeş yaptımda kod hatası diyor yrdm ltfn...

mc.7erdar

Üye
Güzel Bilgi TşkleR (:

14563emre

Üye
teşekkürler

TT_ROVER

TT_ROVER

Üye
5228 kullanıyorum ama böyle birşeyden haberim yoktu. İyiki paylaşmışsınız teşekkürler

leafson

Üye
arkadaşlarbana 5800 ın mesaj yazarken ifadeler çkıyorya onların surat olark görünüm hali programı varmı ling gönderebilirmsiniz ?

zaferliaslan

Üye
teşekkürler

Üst Alt