SMS Güncellemesi (22.10.2012) [SMS Gönderme Sorununa Çözüm]

Sponsorlu Bağlantılar

The-Rock

Üye
nokianın belle için gönderdiği en yararlı güncelleme oldu bence c6-01 kullanıcısıyim şikayetçi olduğum tek konu msj atarken giden kutusunda kalıp gitmemesi bu güncellemeden sonra bu sorun ortadan kalktı nokiaya teşekkürler

kenz00

Üye
sms bende çıkmadı. buradaki dosyayı yüklerken isim CPix Search yazdı. yüklenemedi diyor. yazılım sürümü :111 030 0609 325 01

model c7

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
belle refresh e güncelle sonra sms güncellemesini yap. eski belle'ye uymuyor olabilir

Parimli

Parimli

Üye
C7 olumlu. Gönderme sorunu Refresh'ten sonra bayağı bir artmıştı. 10 mesajımdan 7'sinde gönderme problemi yaşıyordum. Ancak bugün forumda çok hoşuma giden bir CFW gördüm ve hemen yükledim. Şimdide güncelleme geldi ve sonuç olarak SMS sorunu galiba bu sefer kalktı. Nokia WP ile uğraşmaktan Symbian'ı unuttu dedirten anda imdadımıza yetişti sağ olsun. Biraz geç olsa da...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sms bende çıkmadı. buradaki dosyayı yüklerken isim CPix Search yazdı. yüklenemedi diyor. yazılım sürümü :111 030 0609 325 01

model c7

senin sürüm eski arkadaşım gelmemesi ve yüklenememesi normal

kenz00

Üye
arkadaşlar benim ovi de güncelleme refresh falan bişey çıkmıyor onları nerden yükleyebilirim?

esqalsiz

esqalsiz

Üye
mesaj gönderirken ki beyaz arka plan çıkması hala devam dediyo nasıl bir güncelleme anlamadım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ilginçtir ama mesajlara girince gönderilen ve gelen mesajlarda telefon numarası yazıyor sadece.isim yazması gerekmez mi?

brifing

Üye
ilginçtir ama mesajlara girince gönderilen ve gelen mesajlarda telefon numarası yazıyor sadece.isim yazması gerekmez mi?
hocam telefon yurt dışısysa öyle oluyor benimde öyleydi sms attıgım kişileri +90 şeklinde kayıt ettim fakat sonraki güncellemenin birinde giderilmişti.

mert_ozcan

mert_ozcan

Üye
fp2 yükledim ilk çıktığında sonradan microsoft apps leri de yüklemiştim sms gitmeme olayı milyonda bir oluyordu fakat 2-3 gündür yine sık sık olmaya başladı bu sorun

güncellemelerde baktım ajanda güncellemesi vardı sms güncellemesi ile ilgili bişey çıkmadı :(

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fp2 yükledim ilk çıktığında sonradan microsoft apps leri de yüklemiştim sms gitmeme olayı milyonda bir oluyordu fakat 2-3 gündür yine sık sık olmaya başladı bu sorun

güncellemelerde baktım ajanda güncellemesi vardı sms güncellemesi ile ilgili bişey çıkmadı :(
Konunun ilk mesajını okuyunuz.

Ferzan

Ferzan

Üye
bana da güncelleme gelmedi hala

ılgınbursa

Üye
c601 geldi dün güncelleştirdim

blackcemre

Üye
nokia e7 ye hala gelmedi.

Kayahan14