SMS Engelleme

Sponsorlu Bağlantılar

defected

defected

Üye
    Konu Sahibi
SMS Engelleme
Arkadaşlar merhaba,

Bildiğim kadarıyla Turkcell'de gelen sms'leri engelleyebildiğimiz bir yöntem var. Benim istediğim şey telefona hiçbir şeykilde sms gelmesin. Aynı arama engelleme gibi.

Bunun yöntemini bilen var mı?

Avea'nın Onlineİşlem merkezinde böyle bir seçenek görünüyor fakat açmak veya kapatmak için bir buton yok.

• Beğen
Tepkiler: galata-05

sethaa

sethaa

Üye
Teşekkürler. Fakat ben şöyle istiyorum.

Mesela bana mesaj yolladınız. İletildi raporu alamayacaksınız. Bu tarz programlar sadece telefonda engelliyor sms'i sanırım. Ben hiç gelmesini istemiyorum. Karşı taraf ulaşamadığını görsün yani :)

:oke: evet ben de istiyorum oyle birşey

kanka5000

kanka5000

Üye
isteyenin bir yüzü kara vermeyenen iki yüzü:)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Öyle bişey olmaz

defected

defected

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bişey olmaz

Turkcell'de var. Ayrıca Avea'nın online işlemlerinde de var fakat aktifleştirmek veya deaktifleştirmek için buton yok. Ayrıca arama engelleme oluyorda sms engelleme niye olmasın mantık kuramadım?

serotonin

serotonin

Üye
Programlarla çağrıları filtreleyip bloklayabiliyoruz ancak sms filtreleme programlarıyla sms bloklayamıyoruz.Bu mümkün değil.Siz ne yaparsanız yapın o sms'yi gönderen sizin o sms'yi aldığınıza dair "iletildi" raporunu alacaktır.SMS bloklayan programlar sadece msj sesini iptal ediyor,gelen kutusuna göndermiyor vs.vs ama sonuçta o sms sizin telefonuza iletiliyor.Bu önemli bir sorun.

hakanserce007

Üye
bence mantıksız değil. çağrı engelleme gibi sms engellemede olabilir. fakat zaten operatörün kendisi günde 10 tane reklam mesajı atıyor. böyle birşey yapacaklarını sanmıyorum. işlerine gelmez yani. ama mantıksız değil

Takipçi Satın Al

Üst Alt