smasung omnia lite wifi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bykacik

Üye
    Konu Sahibi
smasung omnia lite wifi sorunu
telefonda wifiyi açıkken nete girmeyi deniyorum ancak gprsden bağlanıyor daha önceden böle bi sorun yoktu bunu düzeltmenin yolunu bilen varsa acil yardım
 


SAINT1

SAINT1

Üye
samsung sitesinde kullanım klavuzu olması gerek.
 

Cole Philler

Üye
drcell isimli üyeden alıntıdır

Bu sorunu yaşamamak için ya telefonunuzdaki operatöre ait data bağlantı ayarlarını sileceksiniz yada bağlantı ayarlarından internet için Work seçeneğini kullanacaksınız. Omnia Lite için ayarlar;

Settings > Advaced Settings > Connection > Browser Connections kısmında "Automatically detect settings" kısmındaki işareti kaldırıp altındaki "Select Network" kısmından "Work" seçip ayarları kaydediniz.

Daha sonra Settings > Advaced Settings > Connection > Connections kısmına gelip ekranın en altındaki sekmelerden Advanced'ı seçip daha sonra Select Networks butonuna basın. Bu ekranda her iki aşağı açılır kutudaki değerleri "My Work Network" yapınız ve sağ üstteki OK butonuna basarak ayarları kaydediniz.

Yaptığınız işlemin doğruluğunu anlamak için Opera Mobile'ı açın ve Samsung ana sayfasının yüklenip yüklenmediğine bakın. Büyük ihtimalle yüklenmeyecek ve mevcut bağlantı ayarlarınız ile internete bağlantı sağlanamadığını söyleyen bir uyarı çıkacaktır.
 

bykacik

Üye
    Konu Sahibi
eywallah sayende çözdüm sorunu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt