Smasung HS3000 Bluetooth kulaklığımı bilgisayarımla eşleştiremiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dejawuls

dejawuls

Üye
    Konu Sahibi
Smasung HS3000 Bluetooth kulaklığımı bilgisayarımla eşleştiremiyorum.
evet arkadaşlşar bu kulaklığın müzik dinleme olayıunı telefonda gayet başarılı bir şekilde kullanıyorum ama bilgisayarımla bi türlü eşleşmiyor pc kulaklığı görüyor ama ses aygıtları bölümünde her hangi bir değişiklik yok sadece aygıt olarak görüyor. nasıl yapıcaz bu işşi bi yardımcı olabilirmisiniz.

dejawuls

dejawuls

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 ultimate 64 bitr için sürücüsü olmadığından çaoışmıyormuş bunu samsung servis bile yardımcı olamadı telefonla aradım biz bilmiyoruz dediler kurcalaarken kendim buldum windows 32 bir yükledim sorun çözüldü. şu an çalışıyor ve ayrıca samsung müşteri hizmetlerini aardığımda aldığınız üründe pc desteği yok diyo adam üzerine basa basa artık oraya nasıl bir gerizekalı yada ne bilim internet cafeden bi bebe mi koydualr bilemiyorum.

ka_55

Üye
windows 7 ultimate 64 bitr için sürücüsü olmadığından çaoışmıyormuş bunu samsung servis bile yardımcı olamadı telefonla aradım biz bilmiyoruz dediler kurcalaarken kendim buldum windows 32 bir yükledim sorun çözüldü. şu an çalışıyor ve ayrıca samsung müşteri hizmetlerini aardığımda aldığınız üründe pc desteği yok diyo adam üzerine basa basa artık oraya nasıl bir gerizekalı yada ne bilim internet cafeden bi bebe mi koydualr bilemiyorum.

ben 32 bit kullanıyorum 5-6 ay çalıştı ama daha sonra çalışmamaya başladı bir fikriniz var mı bu konuda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt