SmartWorkSpace v0.3|Menu Çubugunu Alta indirin veya Dik Yapın Ön İzlemeli TRde İlk

Sponsorlu Bağlantılar

kemal21

kemal21

Üye
emek vermişsin güzel olmuş teşekkürler

celibar

celibar

Üye
teşekkürler.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Tesekkurler Anıl emeğine saglık işe yarar güzel bir iş olmus hemen denıyorum n79 da bakalım neler olucak by :oke:

felç

Üye
teşekkürler

serkansahin_67

serkansahin_67

Üye
Takdire Şayan Bi Paylaşım TEBRİK EDERİM ! :aha:

okeylesene

okeylesene

Üye
teşekkürler benim tel 6120 c çalışıyor arkadaşlar bilginize...en son etkin beklemeyi kapatmayı unutmayın :)

--------------- Ekleme ---------------

ağbi yine ben :) ayrıca 6 tane varsayılan dışında UID kodu eklenebiliyor ben üç tane daha ekledim
oldu 9 tane tabi ikonlar yükleme yapıldıkça küçülüyor...paylaşım için teşekkürler tekrar

1amisos

1amisos

Üye
emeğe saygı
teşekürler

futbol123

futbol123

Üye
sağol

kayaRock

kayaRock

Üye
Bayaaaaaaa güzel bir konu olmuş.Kim yaptıysa bravo

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
evet 02 yüklüydü bende ve kısa yollara müdahale edemiyordum. Mükemmel bir iş çıkardın eline sağlık Anıl. Tam da benim işim,bayılırım sistemle uğraşmaya. Gündüz ilk fırsatta yapıcam, Teşekkürler ..

Evet tekrar Teşekkürler Anıl 10 numara oldu :oke:

Ekli dosyalar

kapo21

Üye
eline sağlık

derbeder0307

Üye
anl_tr arkadaşım araştırıp yabancı sitelerden bulup bizlerle paylaştığın için çoooooooooooook teşekkürler anlattıklarını harfiyen yapacagım ....Bilgi paylaşılmadıkça bigilenmek neye yarar :)

omer1230

omer1230

Üye
teşekkürler ama çok uzun iş be

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Evet gerçekten süper bir uygulama ve anlatım..Emeğine sağlık kardeş..Bu sayede Duvar kağıdının üzerine hönk diye kısayollar düşmeyecek :)

özgün87

Üye
biri bana menünün uid sini verebilir mi task manager programıyla bulamadım arkadaşlar

macat

Üye
Anıl kardeş, şu n82 deki hızlı başlatı dikey konuma getirme şansımız varmı?

Aziz™

Üye
dostum eline saglık ugraşlı ama degecek bişeydir

By Kavak

By Kavak

Üye
anılcım teşekkürler paylaşım için ama tuşlar kilitli iken program hala çalışıyor yani kısayollardan herhangi bir programa tıklandığında tıklanan program çalışıyor. Bunun için ne yapabiliriz?

haltie

haltie

Üye
Bu arada daha yeni denedim:)Görüntüsü çok güzel dikey hali dahada güzel eline sağlık Anıl:)

zeybekli

zeybekli

Üye
Teşekkür ederim

Üst Alt