Smartphoneware Best Profiles v1.03 S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Smartphoneware Best Profiles v1.03 S60v3
Profil tercihlerinizi otomatik olarak değiştiren bir uygulamadır. Mesela okuldasınız ve telefonunuzu sessiz konuma almayı unuttunuz. Ders sırasında telefonununuz çalması sizi zor duruma düşürebilir. Artık bu program sayesinde bunları düşünmek zorunda kalmayacaksınız.

Özellikler:
* Program kuralları - profilleri değiştirmek için bir takvim belirleme sağlar;
* Takvim kuralları - takvim olaylara göre geçiş sağlar;
* Kurallar önceliği - kuralları öncelik yapılandırmanıza sağlar;
* Bugün görünümü - nasıl tam olarak Ajanda ve Takvim kuralları çalışır özet görünümü gösteren, hesap önceliği dikkate alınarak;
* GSM yeri kuralları - profil otomatik olarak GSM cep telefonunuza değişiklikler hizmet geçiş sağlar;
* GSM Hücre giriş - Konum kuralları daha kolay yönetimi için GSM Hücre kimlikleri kaydı sağlar;
* Şarj kuralları - fiş / şarj kuralları oluşturun;
* Gelişmiş profil ayarları - gelişmiş ayarlar için
* Zamanlı Profil etkinleştirme - belirli bir süre için profil etkinleştirme sağlar;
* Kilit profili - Profil kilidi olan kilitli profili sadece elle veya etkinleştirme iptali işlevi ile değiştirilebilir;

Yeni Sürüm (1.03) Yenilikler:
* Language selection menu added;
* French and Chinese localizations added;
* "Activate at" command allows to define activation date now;
* Advanced option for display brightness added;

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kalpsiz_01, gökhanlı, dellos2001 ve 4 diğerleri

arven_005

arven_005

Üye
pro tam bana göre :D eline sağlık

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
güzel bir uygulama ama arkada çalışıp ramden yiyordur herhalde??:allalla:

carlos3x

carlos3x

Üye
yha bu program hiç şaşmıyor amaaaaaaaaaaaaaa:
herzaman telefonu açtığınıda aktive etmek zorundasınız. bunun çözümü yok mu?

Node

Node

Üye
Paylaşım için teşekkürler...

serotonin

serotonin

Üye
Programın mantığında eksiklik var.Özellikle profillerde "hatsız" seçeneğine geçmeyi red ediyor.Bu önemli bir handikap!

--------------- Ekleme ---------------

Pardon!!! Yukarıdaki mesajım "Epocware Handy Profiles" içindi.Smartphoneware Best Profiles için yanlışlıkla bu eleştiriyi yaptım.(Programın mantığında eksiklik var.Özellikle profillerde "hatsız" seçeneğine geçmeyi red ediyor.Bu önemli bir handikap!).Smartphoneware Best Profiles hem muhteşem,hem de otomatik profil geçişi sağlayan mükkemmel bir pro.Ayrıca telefonu kapatıp yerinden açtığınızda da program yapmış olduğunuz profil ayarlarında hiçbir değişiklik yapmadan yeniden aktif oluyor.Problemsiz bu pro için Teşekkürler.:oke:

sariman

Üye
1.01 versiyonunu kullandım 1 yıldır. Çok çok işime yarıyor. tek kusuru telefonu kapatıp bir süre sonra açtığınızda telefonun tarihini 1 gün geri alıyor. pazartesi sabahları pazar diye alarm çalmıyor ve okula geç kalıyorum. 1.03 te bu sorun umarım düzeltilmiştir

jackalx_06

jackalx_06

Üye
eline sağlık.

macman

macman

Üye
thnks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt