Smartmovie Video Oynatici 5530,N97 and 5800 [Bütün s60v5'ler]

Sponsorlu Bağlantılar

handsomeismail1982

handsomeismail1982

Üye
bende 5800 var bende yükledim ama görüntüler takılıyor. tesekkürler. tavsiyeetiğiniz başka bir program var mı?

necrokub1

necrokub1

Üye
Eline koluna sağlık :)

3p1n3phr1n3

Üye
sağoL

zarbanali

Üye
Arkadaşım çok teşekkür ederim pc mde bi ton avi formatlı filmim vardı mp4 convertiyle uğraşmamam için böyle bişey çok gerekiyordu çok işime yaradı çok teşekkür ederim emeğine sağlık. 5800 için çok yazılım denedim ama bi tek bu oldu tekrar çok teşekkür ederim.

nuh096

nuh096

Üye
    Konu Sahibi
isine yaradiysa mutlu oldum :D:D

Back_Spy

Üye
ben n97 ye yükledim mp4 çalıştırmıyo :S son durak4 ü indirdim .mp4 uzantılı bi film açınca çalıştırmadı filmi

viranufuk

viranufuk

Üye
valla 5800 lar için avi çalıştıran tek pro bu başkada yok beklioz ne zamn core çıkaracakk

tastatur

Üye
Tesskür Buttonu Yeter Dostlar :D

time_off

Üye
hocam eyw. sorunsuz çalışıyor 5800 da

thecrow_xl

Üye
çok yavaş oynatıyor videoları

yankef

yankef

Üye
Yavaş Oynatıyor diyenler, Eğer telefonunuz 5800 ve aldığınızda verilen 8GBlık "CLASS 2" Kartı kullanıyosanız donması gayet normal, bi film izliosunuz neticede, Kartın "CLASS" değeri yüksek olmalıki veri akışı hızlansın ve Donma Yapmasın.

itirpan

Üye
Bendede bu program avi formatlarını invailed format diyo ve mp4 leri açıyo. Tam tersi.

ALpeRTunGa_

ALpeRTunGa_

Üye
Bende CLass2 kart kullanıyorum. Fakat sorunsuz calısıyor. 2 farklı uygulamayladenedim nuh üstadımızın verdiği uygulamadan kaynaklanan bir problem bence. benim yüklediğim Smartmovie aşağıdaki linkte. Ayrıca yükleyen arkadaslar flimi acıp sources ' i % 30 a düşürdüğümüzde hem güzel calısıyor kasmadan, hemde kalitede.

link:
deneyip yorumlarınızı yazın kimseyi yanlıs bilgilendirmek istemiyorum;)

gölgeyele

Üye
arkadaşlar smart movie i uzun zaman kullandım hiçbir versiyon değişikliği yapmadım ama şimdi filmleri göstermiyo hiç bir hata da vermiyor sonrasında hemen her versiyonu denedim imzaladım yine açmıyor .yardımcı olabilirmisiniz

hulk35

Üye
maxicep.com şifreyi kabul etmedi

İNFERNOEXPRESS

Üye
saghol

fesihh

Üye
calısırsa e72 de sana sonsuz teşekkürler arkadasım

tanertekin

tanertekin

Üye
Arkadaşlar bende bu program gecen hafta calısıyordu ama birden video oynatırken ve kapanıverdi simdi eskisini kaldırdım ve bunu kuruyorum ama yinede videoyu acmak istenince smart movie kapanıveriyor bu yazılımın kaldırınca sistemde kalan dosyaları nasıl silecegiz yardım lutfen
Bende 5800 var ve buradaki arkadaşların yorumlarına gore sorunsuz kullanmam lazm

amede2147

Üye
süresi geçmiş diyor bilgginize kuramadım

sezgin sezer

Üye
avi dosyaları çalıştırmıyor

Üst Alt