arkadaşlar konuyla iligli değil ama bilen varsa benimle bildiğini paylaşsın..ben nokia 5800 telefonuma cep anahtar yükleyemiyorum(işbank) yükleme yapmaya başlar başlamaz bağlantı kesildi mesajı çıkıyor..yükleme yapmadan bitiriyor...yardımlarınızı bekliyorum...
süres, geçmiş serifika olayına gıcık olmaya basladım tarihi nekadar geri alırsam alıyım yuklemiyoooooo. bide yukleyin bu size trial versiyonu vercek belli dakka oynatcak sonra lisans kodu isticek varmı ****** varsa onuda koyun size zahmet onu bunu bosverinde bu işin ustası coreplayer baskası tatmin etmez inş 5800 düşünürler en kısa zamanda bide bu mp4 formatı çokmu kötüki izlenmiyo ?
Arkadaşlar haklısınız güzel şöyle akıcı yüksek fps li bir oynatıcı yok. Bende imToo ile videoları 640*360 formatta apple TV high mpeg4 ayarında yapıyorum. bit rate bölümünede 2500-4800 gibi değerler veriyorum kendi real player ında süper bi görüntü alıyorum. Tek eksğim alt yazı koyamıyorum. onuda başka bi programla orjinal görüntüye gömmek ve öyle convert lemek. bu ayarı deneyin gerçekten harika bir görüntü oluyor. Kendi videoları halt etmiş. HD bir video yu çevirdim ne karelenme ne takılma nede sesin senkronu... hepsi mükemmel. tek dezavantajı boyut biraz büyük oluyor ama çokda büyük değil