Smartmovie Video Oynatici 5530,N97 and 5800 [Bütün s60v5'ler]

reyoy

Üye
teşekkür emeğe

nuh096

Üye
    Konu Sahibi
Bir sey degil beyler

nuh096

Üye
    Konu Sahibi
telefonun tarihini 6-7 ay geri al sorunum düzlir

swat882

Üye
telefonun tarihini 6-7 ay geri al sorunum düzlir
olmuyor ya ne biçim iş yapıyonuz anlamıyom ki....

baş sayfaya hepsini yazsana 20 sayfa okudum hepsinde ayrı ayrı şeyler yazıyor...

ayıp ya bir ....

tarih söyle o zaman 4-7 ay geri al diyeceğinee olmuyor işte

gtals

Üye
saol arkadaşım avi formatını mükemmel çalıştırıor ***** yapınca hiçbir sorun yok mp4 de biraz sıkıntı çektim ama onun için ucplayer kullanıyorum bilgisayardan güzel görüntü kalitesi var saol

nuh096

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Tarihinizi 10.06.2009 a alin ve deneyin

tiesto06

Üye
bütün tarihleri yaptım olmuyo 21 05 2009 da henüz geçerli değil diyor 22 05 2009 da süresi geçmiş sertifika diyor

Yenilendi Yazacağına Başlığa Programın Sürümünü Yazsan Daha Mantıklı Omaz Mıydı? Benim Bildiğim En Son Sürüm 4.15. Seninki Alt Versiyon Mu Üst Versiyon Mu Nerden Anlayacağız?

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Versiyon 4.15miş. Yenilenen Birşey Yok Yani Amaç Konuya Adam Çekmek..

niccor13

Üye
Eyvallh deneyip görelim nasılmış

olciay

Üye
Guncel paylasım ıcın tesekkurler , gercektende onemlı derecede avı gosterımlerınde kalıte artışı var , fakat sorum olucak hangi altyazı formatlarını desteklıyor ve nasıl gosterebılıyoruz programa bu altyazıyı ?

mbd5200

Üye
süresi geçmiş sertifika diyor tarihi geri alsam da

Scudrox

Üye
Kardeşşş, ağzımda kuş tutsam süresi geçmiş sertifaka diyor

nuh096

Üye
    Konu Sahibi
sertikalayip kurun

mancukya

Üye

Birde yok hizi daha iyi vs vs diyen kisiler varki ayri konu denemedigine eminim sitede paylasilan programi yeniymis gibi sunmak nedense konu kilitlemeyi sevmiyor maxicep üyelerde havadan tsk etme calisiyormu sorun varmi yazan yok tsk yazmak marifet burda.
sürüm 4.15 yeni falan degil uzun zamandir ortada dönen sürüm bu varsa elinizde bosuna kuracaz diye ugrasmayin bosuna.

lantisgt

Üye
***** sertifika hatası veriyor??????????????

mbd5200

Üye
evet sertifika hatası veriyor ancak sertifikalayıp kurdum videolarda donma sorunu vs yok güzel bir program tavsiye ederim.. teşekkürler paylaşım için