Telefonunuzun hafızasında veya hafıza kartında mevcut bütün özel dosyalarınızı (resimler, videolar, mesajlar gibi), başkalarının ulaşmasını veya görmesini istemediğiniz, kimseyle paylaşmayacağınız verilerinizi güvenle saklayabileceğiniz ve şifreyi bilmeyen hiç kimsenin görüntüleyemeyeceği bir uygulamadır. Bence programin en guzel yanlarindan biri rehberdeki kişileri,resimleri veya sms leri tek tek veya klasör olarak saklayabilmesi harika bir program.
Fotograflar kendı telefonumdan N95 te calısıyor ve harıka bır program.
Not; Unsigned bir uygulamadir.Yüklemek için FERRET'in anlattigi hack olayini yapmaniz gerek kendisine teşekkürler.Görmek için tıklayınız
iyide arkadaş güzel bişeyler yapıyo anladık. bütün gece uğraştım,kurdum... fakat nasıl kullanılıyo onu sölemedin nasıl gizlicez
--------------- Ekleme ---------------
güzel biraz uğraştan sonra klasörü gizledim ama klasörün içindeki videoyu gizlemedi n82 deki görüntülerden buldu (hide ile saklanıyor) biraz daha uğraşıyım
Private Call and Sms Guard programını yüklüyorum sorunsuz yükleniyor ama çalıştırdığımda ( menü :özellik desteklenmiyor ) diye uyarı alıyorum.ve program çalışmıyor.diğer tüm tel lerimde çalışan bu programı yeni aldığım nokia5320 xpressmusic modelinde bir türlü kullanamıyorum.altarnetif tüm programları araştırdım ama bir türlü yerini tutacak program bulamadım.yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler