Smart Tools v1.3.4 Mesafe Ölçer (Çalışan Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Smart Tools v1.3.4 Mesafe Ölçer (Çalışan Tam Sürüm)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Smart Tools'un tam sürümüdür diğer arkadaşların paylaştıkları sürüm çalışmayınca bende araştırıp tam sürümünü buldum android markette ücretli olduğundan bu kırılmış versiyonudur.

1. Uzunluk, Açı, Eğim: Akıllı Cetvel ve Açı ölçer Pro
2. Mesafe, Yükseklik, Genişlik, Alan: Akıllı Tedbir Pro
3. Yön, metal dedektörü, GPS: Akıllı Pusula Pro
4. Gürültü seviyesi ölçüm cihazı, vibrometreler: Ses Ölçer ve Titreşim Pro

http://www.maxicep.com/attachments/89118d1309711239/ http://www.maxicep.com/attachments/89119d1309711240/

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: nokio_6233, djlkr, domanicli ve 17 diğerleri

mustapha2105

Üye
teşekkürler hocam

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

kurtulus1

kurtulus1

Üye
Tesekkurler guzel pro...

tahsinkor

Üye
Tşk.ler emeğine sağlık indiriyorum.

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

tequilaq

tequilaq

Üye
evet tam sürüm hiçbirşey istemeden direk çalışıyor

61semih

61semih

Üye
tesekkurler bırsey merak ettımde sızde admın yetkısımı var

Yigit315

Yigit315

Üye
Teşekkürler denedim güzel app.Birde hocam bu uzaklığın kaç m olduğunu gösteren bölümünde 2 m öteye bakıyorum.Ama kamerada 35m yazıyor.Ama bazen. Nasıl oluyor bi ayarı felanmı var?

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler denedim güzel app.Birde hocam bu uzaklığın kaç m olduğunu gösteren bölümünde 2 m öteye bakıyorum.Ama kamerada 35m yazıyor.Ama bazen. Nasıl oluyor bi ayarı felanmı var?

Bir ayarı yok gerçeklik olarak ne kadar başarılı onu test etmedim fakat beyaz noktaları algılayamıyor bildiğim kadarıyla birde alt kısmında terazi göstergesi var onuda dengelemek gerekiyor her halde gerçek metre gibi net ölçmez bence ama diğerler özellikleri başarılı yorum için teşekkürler.

Yigit315

Yigit315

Üye
Bir ayarı yok gerçeklik olarak ne kadar başarılı onu test etmedim fakat beyaz noktaları algılayamıyor bildiğim kadarıyla birde alt kısmında terazi göstergesi var onuda dengelemek gerekiyor her halde gerçek metre gibi net ölçmez bence ama diğerler özellikleri başarılı yorum için teşekkürler.

Anladım.Bilgi için teşekkür ederim.Diğer uygulamaları çok hoş. Teşekkürler tekrardan.

KONTİL

Üye
acmıyooo neresı tam surum

çetinşahin

çetinşahin

Üye
Teşekkürler

alperen000010

Üye
samsun galaxy var ekranda length angle yazıyor distance compass hepsıne tıklayınca download eksıklıgı var markete gıt dıyor sen nasıl denedın bunu ayıp yaa mılletı kandırma kardes

araziforum

Üye
samsun galaxy var ekranda length angle yazıyor distance compass hepsıne tıklayınca download eksıklıgı var markete gıt dıyor sen nasıl denedın bunu ayıp yaa mılletı kandırma kardes

aynen bende de çalışmadı markete git diyo. Sony Ericsson Xperia Arc kullanıyorum

viran06

viran06

Üye
merhabalar acaba HTC Wildfire S de çalışır mı deneyen varmı?

By_MuMCo

Üye
ben htc de denedim çalışmadı marketten indirin yazıyo

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
Program DeqiL MaLesef Samsung Si9000'de de Calısmadı..!!!

Üst Alt