<Smart settıng 1.14 TÜRKÇE by burhan 2010 farkıyla>

Sponsorlu Bağlantılar

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Modellere N73 yazmıssın ama benım tel yuklemeyı desteklemıyor :S

kusura bakmayın N73 ü yanlışlıkla yazmışım hemen kaldırıyorum N73 de çalışmaz uygulama s60v3 kategorisine bakıver.

dEsCriptiOn

Üye
burhan kardes, bunun E72 icin olanı varmı? bi ilgilenirsen sevinirim. deli olucam artık.

okkankaya

okkankaya

Üye
Teşekkürler

kartal076

kartal076

Üye
yaa abi ya bunun kodu nerde bir kaç gün sonra kod istiyor .. 6600 yükledim bir kaç gün sonra kod istedi kod ne???? yardımmm acilllll :ağlarım:

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
yaa abi ya bunun kodu nerde bir kaç gün sonra kod istiyor .. 6600 yükledim bir kaç gün sonra kod istedi kod ne???? yardımmm acilllll :ağlarım:

okey kod 02532 11753 iki tane kod veriyorum 2 sinide dene

koko78

Üye
Kardeş emeğine sağlık ben de 6630 a yükledim ve ne trial diye sordu ne de bir kod verdi. en son verdiğin iki kodu da girdim ama yine olmadı.. Acil yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş emeğine sağlık ben de 6630 a yükledim ve ne trial diye sordu ne de bir kod verdi. en son verdiğin iki kodu da girdim ama yine olmadı.. Acil yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...
İşin aksi tarafı telefondan kaldıramıyorum da...Çünkü program açık diyor...Öylece kaldı. Ne silebiliyorum ne kullanabiliyorum. Yardımcı olursan sevinirim..Öncelikli olarak tabii ki kodu vermen..

Esendağlı

Esendağlı

Üye

--------------- Ekleme ---------------

İşin aksi tarafı telefondan kaldıramıyorum da...Çünkü program açık diyor...Öylece kaldı. Ne silebiliyorum ne kullanabiliyorum. Yardımcı olursan sevinirim..Öncelikli olarak tabii ki kodu vermen..
x-plorer veya handy taskman gibi programlarla açık kalan uygulamaları kapatabilirsin

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi

x-plorer veya handy taskman gibi programlarla açık kalan uygulamaları kapatabilirsin

kardeş kod onlar başkada kod yok o 2 kodun hangisini girersen gir program ful olacaktır ayrıca telefondanda kaldıramıyorum diyiyorsun xplore veya fexplorer ile telefon hafızasına gir system/apps klasorünü aç en allta 9 tane smart settingsi göreceksin onları sil dahasonrada uygulama yöneticisinden sil ok

abdulbaki123

abdulbaki123

Üye
kardeş ben bunu n70e yükledim ama arka kapaktan kamerayı açınca tuş klidi açılıyor çözümü nasıl olcak acaba

program ayarlarından düzelte bilirsin tuş kilit süresi felan varya profile göre felan orada program seçme bölümü var seçtiğin programlarda otomatik olarak kilitlenme özelliği devre dışı kalır.

Ayrıca paylaşım için teşekkürler.

misafir484

misafir484

Üye
teşekkürler kardeş

cptalperen

cptalperen

Üye
emeğine sağlık :spr

aziz123

Üye
by burhan smart setting programı güzel ama 3 veya 4 gün sonra güncelleme kodu istiyor güncelleme kodunuda verseniz iyi olur teşekkür şimdiden:nono:

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
by burhan smart setting programı güzel ama 3 veya 4 gün sonra güncelleme kodu istiyor güncelleme kodunuda verseniz iyi olur teşekkür şimdiden:nono:

okey 2 tane kod veriyorum hangisini denersen dene program olacaktır kod 02532 11753

koko78

Üye
kardeş kod onlar başkada kod yok o 2 kodun hangisini girersen gir program ful olacaktır ayrıca telefondanda kaldıramıyorum diyiyorsun xplore veya fexplorer ile telefon hafızasına gir system/apps klasorünü aç en allta 9 tane smart settingsi göreceksin onları sil dahasonrada uygulama yöneticisinden sil ok
Teşekkür ederim Programı içim yana yana silebildim...Daha önceki telefonumda arkaşım yuklemişti çok işime yarıyordu o yüzden yüklemiştim. Ama bir türlü kullanamıyorum verdiğin kodları da girdim ama bir iki gün çalıştı tekrar kod istemeye başladı. Tekrar ilgine teşekkür ederim...Çok sağol..

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim Programı içim yana yana silebildim...Daha önceki telefonumda arkaşım yuklemişti çok işime yarıyordu o yüzden yüklemiştim. Ama bir türlü kullanamıyorum verdiğin kodları da girdim ama bir iki gün çalıştı tekrar kod istemeye başladı. Tekrar ilgine teşekkür ederim...Çok sağol..

ne demek bu benim görevim, yardımcı olabildimse ne mutlu bana.

Trojan.exe

Trojan.exe

Üye
Teşekkürler...