By Burhan 2010
Üye
Modellere N73 yazmıssın ama benım tel yuklemeyı desteklemıyor :S
kusura bakmayın N73 ü yanlışlıkla yazmışım hemen kaldırıyorum N73 de çalışmaz uygulama s60v3 kategorisine bakıver.
Modellere N73 yazmıssın ama benım tel yuklemeyı desteklemıyor :S
burhan kardes, bunun E72 icin olanı varmı? bi ilgilenirsen sevinirim. deli olucam artık.
yaa abi ya bunun kodu nerde bir kaç gün sonra kod istiyor .. 6600 yükledim bir kaç gün sonra kod istedi kod ne???? yardımmm acilllll![]()
İşin aksi tarafı telefondan kaldıramıyorum da...Çünkü program açık diyor...Öylece kaldı. Ne silebiliyorum ne kullanabiliyorum. Yardımcı olursan sevinirim..Öncelikli olarak tabii ki kodu vermen..Kardeş emeğine sağlık ben de 6630 a yükledim ve ne trial diye sordu ne de bir kod verdi. en son verdiğin iki kodu da girdim ama yine olmadı.. Acil yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...
x-plorer veya handy taskman gibi programlarla açık kalan uygulamaları kapatabilirsinKardeş emeğine sağlık ben de 6630 a yükledim ve ne trial diye sordu ne de bir kod verdi. en son verdiğin iki kodu da girdim ama yine olmadı.. Acil yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...
--------------- Ekleme ---------------
İşin aksi tarafı telefondan kaldıramıyorum da...Çünkü program açık diyor...Öylece kaldı. Ne silebiliyorum ne kullanabiliyorum. Yardımcı olursan sevinirim..Öncelikli olarak tabii ki kodu vermen..
x-plorer veya handy taskman gibi programlarla açık kalan uygulamaları kapatabilirsin
kardeş ben bunu n70e yükledim ama arka kapaktan kamerayı açınca tuş klidi açılıyor çözümü nasıl olcak acaba
by burhan smart setting programı güzel ama 3 veya 4 gün sonra güncelleme kodu istiyor güncelleme kodunuda verseniz iyi olur teşekkür şimdiden![]()
Teşekkür ederim Programı içim yana yana silebildim...Daha önceki telefonumda arkaşım yuklemişti çok işime yarıyordu o yüzden yüklemiştim. Ama bir türlü kullanamıyorum verdiğin kodları da girdim ama bir iki gün çalıştı tekrar kod istemeye başladı. Tekrar ilgine teşekkür ederim...Çok sağol..kardeş kod onlar başkada kod yok o 2 kodun hangisini girersen gir program ful olacaktır ayrıca telefondanda kaldıramıyorum diyiyorsun xplore veya fexplorer ile telefon hafızasına gir system/apps klasorünü aç en allta 9 tane smart settingsi göreceksin onları sil dahasonrada uygulama yöneticisinden sil ok
Teşekkür ederim Programı içim yana yana silebildim...Daha önceki telefonumda arkaşım yuklemişti çok işime yarıyordu o yüzden yüklemiştim. Ama bir türlü kullanamıyorum verdiğin kodları da girdim ama bir iki gün çalıştı tekrar kod istemeye başladı. Tekrar ilgine teşekkür ederim...Çok sağol..