smart phone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anti-apple

Üye
    Konu Sahibi
smart phone
piyasada milyon tane neidugu belirsiz birsuru smart phone var .ben smart phone alacagim fiyat onemli degil isterse 10.000$ olsun.tabi hic bir bilgim yok ,tartismasiz en iyisi hangisidir????

trecool

trecool

Üye
herkesin görüşü farklı olabilir ama bence iphone 4 hatta 4s ama özellik donanım falan onlara bakarsan bu yeni çıkan samsung nexus mu ne tam adını bilmiyom o var ama benim için iphone4 tür

61semih

61semih

Üye
yenı cıkacak olan nexus gercekten cok ıyı ama suanda pıyasadakılerden galaxy s2 cok ıyı ozellıkle ınternet performansı bırcok pc den daha ıyı bilgine ınternet hızına ınanamazsın flash vıdeo oynarken bıle sayfaya zuum yapsan sayfayı hızlıca kaydırsan hıcbır takılma olmuyor bugun arkadasımda bırkez daha ınceledım gercekten cokcok ıyı ve cok ınce bır telefon
telefonun handıkapları cok buyuk olması cebe sıgmaz kolay kolay en azıncan jean pantolonlara ve şarjı.şarjı 1 gun zor gidiyor aktıf kullanımda
e oyle bır telefona sahıp olunca alo demek ıcın alınmıyor halıyle her bıdıbıdısını kullanmak gelıyor adamın ıcınden boyle oluncada şarjı az gıdıyor

coacoa

Üye
piyasada milyon tane neidugu belirsiz birsuru smart phone var .ben smart phone alacagim fiyat onemli degil isterse 10.000$ olsun.tabi hic bir bilgim yok ,tartismasiz en iyisi hangisidir????
10.000 dolar olsun basıp alıcaksın yani? vay arkadaş!! tutmayın adamı .. galaxy s2 harika telefon kalan dolarları bana yollarsın yeğen..

anti-apple

Üye
    Konu Sahibi
halimi anlatmak icin yazdim yazilan herseyi direk almamak lazim mecaz yaptim yani baska zaman baslik actigimda para onemli diil yaziyorum millet bisey yaziyo ama cok pahali cart curt .ondan bole yazdim eyv saolun

Ocean258

Ocean258

Üye
Donanım olarak şuan En iyisi Lg Optimus 3D.. Samsung galaxy s2 ıphone 4S'te var.. ama testlerde 1 numara Optimus 3D suan.. çift cekırdek ıslemci ve çift kanallı ram'e sahıp tek telefon piyadasaki.. bakmanı tavsiye ederim.

pRime.

pRime.

Üye
Iphone 4s.

y n s c n

y n s c n

Üye
İPhone 4S tavsiye ederim, İPhone 5 çıkınca satıp onu alırsın..

Masha

Masha

Üye
Kesinlikle yeni nesili takip et o kadar bütçen varsa :) Lg Optimus 3D veya HTC Evo 3D kaliteli ve çift kameralı tasarımıyla şık görünüyorlar. Ekranlarındaki 3 boyutlu görüntü çok iyi oyun oynamak daha bir zevkli geliyor. :) Gerçi Htc şarj problemi var. Bence 3 Boyutlu Smartphone'ları almak en mantıklısı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt