smart movie sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onurhan

onurhan

Üye
    Konu Sahibi
smart movie sorunu
smart movide videoyu convert ediorum telefona atıyorum ses gec geliyo telefonda ses kaydırma zamanı dıye ayarı var her saniyesini denedim yine olmadı yardım edinn nasıl duzelticem :sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos

UndeRqRo.uNd

Üye
bi ara ben de yaşamıştım ama yeni versiyonlarda hiç sorun olmadı,
varsa da videodandır, bende -32 gayet güzel. denemeni tavsiye ediyorum olmazsa da yapıcak birşey sanırsam yok.

onurhan

onurhan

Üye
    Konu Sahibi
-32 yaptım olmadı yine son versıyonu bulmaya calısıcam inş bulurum inş duzelir çok sagol yinede :):)

kardes yatpm son versiyonu yuklerım yine olmadı belki converterde bi sorun vardır bana converter ayarlarını prtscn yapıp yollarmısn ve kullandıgın surumu şimdiden cok sagol

mrt_

Üye
buyur kardeş burda son wersiyonu war 3.40 i kur uzerine istersen 3.41 i kurabilirsin...

Exalans

Exalans

Üye
dostum yeni versiyonları dene olmazsa sorun bilgisayarında olabilir ram in düşükse veya arka planda programlar çalışıyosara önece arka planda çalışanları kapat istersen

onurhan

onurhan

Üye
    Konu Sahibi
kardeşler sorun converter programında sanırım divx player yuklerım ondada gec geliyo goruntu

dostum yeni versiyonları dene olmazsa sorun bilgisayarında olabilir ram in düşükse veya arka planda programlar çalışıyosara önece arka planda çalışanları kapat istersen

1024dd2 ram 512 7600 gt ekran kartı 3.6 p4 işlemci var sorun cıkarmaz sanırım yinede yorum yap exalans ve converter prosunun son surumu varsa gonderebilirmisiniz dostlar hepiniz cok sagolun

ismail8384

Üye
arkadaşlara katılıyorum yeni versıyonu yükleyince bi şey kalmadı

onurhan

onurhan

Üye
    Konu Sahibi
çok sagolun beyler emeginize saglık

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
-32 yaptım olmadı yine son versıyonu bulmaya calısıcam inş bulurum inş duzelir çok sagol yinede :):)

kardes yatpm son versiyonu yuklerım yine olmadı belki converterde bi sorun vardır bana converter ayarlarını prtscn yapıp yollarmısn ve kullandıgın surumu şimdiden cok sagol

Evet dostum mesela ben de -38, - 40 falan kullanıyom son sürümünü kursana da o dönüştürürken kaynaklanıyor ona yapabilecek pek bir şey yok. Yani artık deniceksin bir yerde tuturdun mu diğier filmlerde aynı ses düzeyinde çıkıyor.....

:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt