Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Smart movie 4.15 en son versiyon
Sponsorlu Bağlantılar
kotto
Üye
sertifika hatası verdi
konyalimehmet
Üye
belli bir izleme saati sonunda program açılmıyor onun çözümü 4.15 kurup tekrar bunu kurmanız...
Kardeş ben bu paylaşımı 3 günce ilk ben ekledim benimkini upload etmişsin sonra bide benimkini moderatör arkdaş siteye eklememiş bu nasıl iş yav bütün sitelere bunu ben orjinal siteden yükleyip ilk ben upload ettim ancak bu siteye eklerken 3, 4 gün önce yönetic ionayı bekliyor deniyor ve eklenmiyor bu nasıl iştir yönetici onayını ilkkez bu sitede gördüm bırak konuyu ekleyeyim hata varsa sil neden bizi böyle mağdur edip paylaşımımı alıyorsunuz benimki çıksayda ne olacak benimkini indirip sonra kendin ayrıca upload et buna kimse bişey demezdi ekleyen kardeşe zaten bi lafım yok lafım yöneticilere sen de kusura bakma kardeş ama mağdurum bu sitede
Bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum kardeş.Maxicep en günce forum sitelerinden biri.Ama bu durum benımde canımı sıkıyor.Böyle bir uygulama hem zaman kaybı hemde kargaşalığa neden olur düşüncesindeyim. Forum düzeni bakımından 2005 yılından kalma artık güncelliğini yitirmiş çöp olmuş konular varken bence buraya yoğunlaşmalıdır.Hatalı/eksik konular ise açıldıktan sonra raporlanıp iptal edilmesi/silinmesi hem zaman bakımından tasarruf sağlar hemde kargaşalıklar sona erer.Kaldıki yaz aylarındayız modaratörlerinden bir kısmı tatildeyken hiç olmassa bir kaç hafta bu uygulama kalksın görelim yürüyüp yüremediğini saygılar
gudulluhakan
Üye
teşekkürler bide keyini bulursam tam olacak eline sağlık
By_Casparov
Üye
tşkr gardaş
kral7
Üye
teşekkürler paylaşım için arkadaşım güzel bi program
Samsunspor
Emekli Yönetici
çalışmıyor !
Çalışsa da demo !
Sayfalarca basbas bağırıyor insanlar, işin garibi ÜST KONU olmuş
Bu bilgiler üstte ve diğer sayfalarda verildi zaten dostum
heroosss
Üye
beyler program sorunsuz calısıo bende ama altyazıyı yapamadım birtürlü program menüsünde altyazı göster seçili ayrıca srt uzantısını sub a da cevirdim ama yinede olmadı.. Yardımcı olursanız cok sevirim...