Smart Launcher Da Java Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
Smart Launcher Da Java Problemi
Smart Launcher programı ile (ve de Skin editor programı ile) çalışan temalar maalesef ki java
uygulamalarını("java uygulamaları" menüsünü değil oyunları ve java olan uygulamaları) göstermiyor.
Bunu nasıl aşacağız? Yoksa sineye mi çekeceğiz? 4 ay önce kurmuştum bu programı fakat artık sinir etti.
İdare ediyordum fakat Java oyunları oynamak için her seferinde smart launcher programını kapatmak artık
sinir ediyor. Çözüm nedir? Çözüm yoksa sineye çekeceğiz veya firmware değiştirip unofficial firmware
kullanacağız artık yapacak birşey yok.

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisi veya fikri olan yok mu,Niye java uygulamaları tanımıyor ?

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
Smart Launcher programında java uygulamalarına ulaşma problemine hala bir çözüm bulamadık.
Son olarak Symbianware firmasına mail atacağım. Onlardan da çözüm bulamazsak yapacak birşey
yok.

BLAGER

Üye
cevabim biraz gec oldu ama aynı sorun bende de vardı ama artık launcher le ugrasmıyorum nuranii

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
Blager arkadaşım symbianware'den henüz bir cevap gelmedi. Nurani fw'yi ben de kullanıyorum. Ama mesele bu değil amaç SX1 ve uygulamaları hakkında bilinmeyen veya çözülemeyen hiçbir problem kalmasın. İlgin için teşekkürler.

namluyurek

Üye
selam arkadaşim eğer yüklersem gerçek alıntıyı o zaman verecem yinede eline sağlık sizler devsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt