5800 Sunrise Cfw kullanıyorum.Bazı uygulamalarda smartinstallar kullanmak gerekiyor direkt kendisi açıyor zaten.Orda internetten download yapıyor 3 part var 1 i iniyor kalan 2 part çok uzun sürüyor wireless denedim kısa sürdü ama bu seferde installing diyip takıldı kaldı sonra yüklemeyi iptal ediyor.Böyle yüklenen oyunlar çok kaliteli android tarzı oyunlar ve yüklemeyi çok istiyorum mesela jumping jack var bin mania var youtube downloader var ama hiçbirini yükleyemedim.Qt 4.7 gerekli diyor onu kurarken de sistemden dolayı hata alıyorum.Orjinal yazılıma dönecem büyük ihtimal ama bu sorunun sebebini bilen varsa yardımlarını bekliyorum
hakikatten biri şu sorunu çözse harika olur.ben orjinal yazılım kullanıyorum qt 4.7.2 s60v5 için kullanılıyor deniyor ama yüklemeye kalktıgımda 1-2 tane yüklüyor(qt mobility gibi qt parçaları)geriye kalanı(qt installer gibi) yükleyecekken bi hata veriyor yüklemiyor.
3 veya 4 adet program var onlarda da böyle sorun var 5 part var ışte 10 mb lik indirme gerekiyor diyor tamam diyorum part 1 den sonra indirme iptal edildi diyor acil yardım
Orijinal yazılımda qt sorunu yok benim bildiğim ben yükleye bilişyorum bence sizin daha önceki cfw den kalıntılar olabilir hafıza kartını biçimlendirip hrd format attıktan sonra tekrar yükleyin sorun kalmıcanı düşünüyorum