Smart İnstaller ve Qt Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

м-т-η91™

Üye
Smart İnstaller ve Qt Sorunu
5800 Sunrise Cfw kullanıyorum.Bazı uygulamalarda smartinstallar kullanmak gerekiyor direkt kendisi açıyor zaten.Orda internetten download yapıyor 3 part var 1 i iniyor kalan 2 part çok uzun sürüyor wireless denedim kısa sürdü ama bu seferde installing diyip takıldı kaldı sonra yüklemeyi iptal ediyor.Böyle yüklenen oyunlar çok kaliteli android tarzı oyunlar ve yüklemeyi çok istiyorum mesela jumping jack var bin mania var youtube downloader var ama hiçbirini yükleyemedim.Qt 4.7 gerekli diyor onu kurarken de sistemden dolayı hata alıyorum.Orjinal yazılıma dönecem büyük ihtimal ama bu sorunun sebebini bilen varsa yardımlarını bekliyorum :gunes:

SilentOne

SilentOne

Üye
orji yazılımdada ovi maps den dolayı hata veriyo :D

м-т-η91™

Üye
peki yükleyemiyecez mi hiçbir şekilde ovi maps kaldırınca olmuyor mu :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hakikatten biri şu sorunu çözse harika olur.ben orjinal yazılım kullanıyorum qt 4.7.2 s60v5 için kullanılıyor deniyor ama yüklemeye kalktıgımda 1-2 tane yüklüyor(qt mobility gibi qt parçaları)geriye kalanı(qt installer gibi) yükleyecekken bi hata veriyor yüklemiyor.

Free07

Free07

Üye
evet aynı sorun bende de var çözüm yok mu ?

ecel54

ecel54

Üye
sis editor programiyla dosyayi acin hepsini cikartin teker teker yuklenenleri yukleyin.her uygulamada olmaz benim denedigim qt de oldu digerlerini denemedim.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende de aynısı oluyor yuklemiyor

asigsasi

asigsasi

Üye
3 veya 4 adet program var onlarda da böyle sorun var 5 part var ışte 10 mb lik indirme gerekiyor diyor tamam diyorum part 1 den sonra indirme iptal edildi diyor acil yardım :(

agun35

Üye
Orijinal yazılımda qt sorunu yok benim bildiğim ben yükleye bilişyorum bence sizin daha önceki cfw den kalıntılar olabilir hafıza kartını biçimlendirip hrd format attıktan sonra tekrar yükleyin sorun kalmıcanı düşünüyorum

anılbaran

anılbaran

Üye
7 ay olmus konu açılalı :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt