emeğine sağlık
ekinoksss Üye trnneo' Alıntı: n73 için acil lazım gönderirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... n73 için olan programı bulabildiysen eğer benimlede paylaşırsan sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
trnneo' Alıntı: n73 için acil lazım gönderirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... n73 için olan programı bulabildiysen eğer benimlede paylaşırsan sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
hanzala Üye eline saglık güzel bir şey ama yeni tel olmadı n95 için birsey varsa bana haber verebilirmisiz
ayeday Üye kardesim slm. Programin inceliklerini bildigim icin herkese bende tavsiye ediyorum.Programi yukledikten sonra "enter password" istiyor. ne yazmam lazim.tesekkurler
kardesim slm. Programin inceliklerini bildigim icin herkese bende tavsiye ediyorum.Programi yukledikten sonra "enter password" istiyor. ne yazmam lazim.tesekkurler
POWER Üye Konu Sahibi Program ilk çalıştığında senden password(şifre) belirlemeni istiyecek.yani şifre belirleyeceksin o kdar...
Program ilk çalıştığında senden password(şifre) belirlemeni istiyecek.yani şifre belirleyeceksin o kdar...