Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Smart Guard Pro - Dosya gizleme Programı - OS9.1 ( N73, E65 vb. )
Sponsorlu Bağlantılar
BABA KARTAL
Üye
Ellerine sağlık saol
ramco14
Üye
ya ben ındırdım amma 2 sıde bozuk dosya dıyoo n 73
leader_143
Üye
saul
ama daha denemedim bakalım:
baha4146
Üye
çook teşekkürler telefon kenelerden kurtuldu
kayazaki2
Üye
Türkçe yamada hata var başka bir sis dosyası çıkıyor
cacth_me
Üye
ya tegmen yuz bası nasıl ındıremıyor bunu lınk tıklıyorsun hooop pcde nasıl yapamadınız dostum emegıne saglık guzel bır paylasım
kayazaki2
Üye
notta sadece ramazan yazıyor.tama programı kurdum kullanıyorum ama türkçe yama diye verilen program farklı aygıt kilidi yüklensinmi diyor atılınca.
karadeve36
Üye
gayet guzel bir program.paylasim için teşekkurler...
arkadaşım bunda resmlere nasıl şifre koyuyoruz banada bi yarmcı olursan sewinrm şmdidn tşkkr ederm
ahmet6760
Üye
ben 6220 classıc e yükledim mesajlarda ve rehberde çalışıyo ama video ve resimleri gizlemiyo lütfen yardım!!!!!!
istanbulunfethi
Üye
e 65de denedim calısıyor ama pach olamadı
:S
*gurbette_ask*
Üye
Arkadaşlar acıl yardım lasım ben bu proyu ekledım ama sıfreyı unuttum nasıl bulcam sıfreyı rehberde gızlemıs oldugum ısımler var ve acmam lasım yardım lütfen
career_man
Üye
saol kardeş ancak bir şey söyleyeceğim bana bir N70 ekran koruyucu programı lazım bir kaç arkadaşlarma söyledim anacak 3 aydır bulamıyorum eğer böyle bir program varsa ltf.....
canercan63
Üye
arkadaslar proğram lisans sifresi istiyor nerden bulmalıyım tsk.
rofcan
Üye
Yaaa program için çok teşekkür ederim ins...yüklerken sorun çıkarmaz başarılarınızın devamını dilerimmmm
black_89
Üye
Sertifika henüz geçerli değil yada süresi dolmuş yada telefonla ayarları yanlış diyor ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
emre_741
Üye
arkakaşım bu demo değil dımı sonra filan istemez dımı cvp