Smart Guard Pro - Dosya gizleme Programı - OS9.1 ( N73, E65 vb. )

Sponsorlu Bağlantılar

asigenclik7192

Üye
dosya bozuk dıo yha:S

duscu_34

Üye
Arkadasım tesekkur edıyorum ellerıne saglık umarım cok ısıme yarıyacak tabı calıstırabılırsem:)

erhan133

Üye
çok saolun yaa lazımdı böle bi program elinize sağlık kardeşim

ordulumami

ordulumami

Üye
saol eline sağlık

MicRoP

MicRoP

Üye
türkçe yaması bozuk

cesaretli

cesaretli

Üye
eline koluna sağlık toprağam

alican_53

Üye
bune yaaa senin yüzünden 5kötürüm gitti bok gibi program ****

heavy_guy

Üye
selam arkadaşlar...ben bu programı yükledim hersyiyge güzel ingilizcesini kullanıyorum ama ben programı acıyorum ''applications'' a giriyorum oradan ''gallery'' kısmına giriyorum oradan hafızakartındaki bilgileri acmaya calışıyorum opening yazıyor ama acılmıyo baya bekledim yinede acılmadı bi sorun mu var acaba bilen birisi varsa yardımcı olabilirmi telefonumun modeli N73...kullananlardan aynı sorunla karsılaşan yada cözümünü bilen warsa lütfen yardımcı olsun...şimdiden teşekkürler...

seni seviyorum

Üye
Arkadaşım proğramlar çalışmıyor proğram bende var da türkçe yaması lazım ingilizce kullanmakta zorlanıyorum tekrar eklersen sevinirim....

bark_41

bark_41

Üye
abuzer kardeş proğramı koymuşun iyide bana arabayı verdin anahtarını git çilingircide yaptır diyosun,olum bu ne perhiz nede lahana turşusu,bu proğram için teşekkür eden arkadaşlar çatır çatır kullanıyor olmalı,şifresini aktivitasyon kodunu verinde arkadaşlarda kullansın.yok daha indirmeden kullanmadan sazan gibi atlayıp teşekkür ettiyseniz sorun yok,iyi kullanmalar:)

xxlaa

xxlaa

Üye
teşekkürler emeklerinize sağlık.Bende n79 var yükledim ve çok iyi çalışıyor.

erik84

erik84

Üye
:sn::sn::yuru:yuru

xxjokerxx

Üye
arkadaşlar 240x320 oyunları istiyorum tşkr

araz34

Üye
Arkadaşlar program açılıor ve şifre istiyor bu şifre register şifresi değil sizin dosyayı gizleme şifreni onu yazıyorsunuz.sonra size hatırlatma sorusu soruyor soruyu yazıyorsunuz.sonrada açılan sayfada cevabını yazıyorsunuz.İşlem bu kadar.neyin şifresini istiyorsunuz anlamadım program şifre felan istemiyor.

ferittopal

Üye
çokiiii

spawnn

spawnn

Üye
Yanlız Sifrenizi yanlış yazdığınız zaman Sifrenizi kurtarmak istiyormusunuz diye soruyor. Evet diyince 10 haneli gizli soruda ekranda çıkıyor. Gizli soruyu yazdıktan sonra gerçek sifreyi veriyor.
Anlamsız bi pro. Yinede Emek vermişsin Emeğine saygı

halil94_7

halil94_7

Üye
Teşekkürler:oke:

celilcemre

celilcemre

Üye
teşekkürler güzel program gizlediğim dosyayı sonra gizliden çikaramıyorum ne yapabilirim

hamzoke

Üye
kardes tesekkürler ama sertifika hatası diyo nasıl halledebilirim

tipebakcaydemle

tipebakcaydemle

Üye
paylaşım için teşekkürler...:)

Üst Alt