Smaç yarışmasının son ismi Fernandez

Sponsorlu Bağlantılar

Dwyane_Wade

Üye
    Konu Sahibi
Smaç yarışmasının son ismi Fernandez
13-15 Şubat tarihleri arasında Phoenix'te gerçekleştirilecek NBA All-Star organizasyonunda, smaç yarışmasına katılacak dört isimden üçü Dwight Howard, Nate Robinson ve Rudy Gay olarak açıklanmıştı. Dördüncü ismin belirlenmesi için de nba.com üzerinden 3 oyuncunun yer aldığı bir oylama düzenlenmişti.

Üç çaylak, Portland Trail Blazers'tan Rudy Fernandez, Milwaukee Bucks'tan Joe Alexander ve Oklahoma City Thunder'dan Russell Westbrook'un dahil olduğu oylama sonucunda organizasyona katılmaya hak kazanan son isim Portland'ın İspanyol oyun kurucusu Rudy Fernandez oldu.

Fernandez 251 bin 868 oy toplarken, Russell Westbrook 147 bin 279 oyla ikinci sırada yer aldı. Joe Alexander tercihini işaretleyenlerin sayısı ise 114 bin 693'te kaldı.

Fernandez, olimpiyat oyunlarında Dwight Howard'ın üzerinden vurduğu smaçla dikkatleri üstüne çekerken, Portland formasıyla da düzenli olarak haftanın hareketlerinde kendisine yer bulmuştu.

Çaylak oyuncunun şampiyon apoletli iki isim; Howard ve Robinson'a karşı sergileyeceği performansı ise merakla bekleniyor.


.mobilStyle{ font-family:Verdana; font-size:11px; font-weight:bold; color:#336699; text-decoration:none;} .mobilStyle:hover{ color:#336699; text-decoration:underline; }
 

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
431
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
457


Üst Alt