Ersan son saniyede yıkıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Ersan son saniyede yıkıldı!
Dallas Mavericks, deplasmanda Milwaukee Bucks'ı Dirk Nowitzki'nin son saniye basketiyle mağlup etti.

Üç maçın oynandığı NBA'de, iki ev sahibi bir de deplasman takımı mutlu sona ulaştı. Dallas Mavericks, Milwaukee Bucks karşısında deplasmanda zafere uzanan taraf olurken Dirk Nowitzki'nin son saniyede kaydettiği basket Mavericks'i Bucks karşısında 115-113'lük zafere taşıdı. Gecenin diğer maçında Atlanta Hawks, Portland Trail Blazers'ı 99-95 devirirken milli basketbolcu sergilediği performansla maça damga vuran isimlerden oldu. NBA'de gecenin son maçında ise Orlando Magic, Charlotte Bobcats'i 97-91 ile geçmeyi başardı.
NBA'de sezona iyi bir başlangıç yapan iki takımın mücadelesinde Milwaukee Bucks, Dallas Mavericks'i ağırladı. İlk yarıda üstünlüğü ele geçiren deplasman ekibine üçüncü çeyrekte oyun kurucu Brandon Jennings ve milli basketbolcumuz Ersan İlyasova ile yanıt veren Milwaukee, maçı uzatmaya götürmesini bildi. Dallas Mavericks, son saniyelere kadar büyük bir çekişmeye sahne olan maçı Dirk Nowitzki'nin basketiyle 115-113 kazandı. Dallas'a galibiyeti getiren basketin sahibi Dirk Nowitzki maçı 32 sayı-11 ribaund ile tamamlarken, Drew Gooden 22 sayı-14 ribaund üretti. Mavericks'te kenardan gelen Jason Terry 19 sayı kaydederken, oyun kurucu Jason Kidd 9 sayı-10 ribaund ve 17 asistle müthiş bir maç çıkardı. Çaylak oyun kurucu Brandon Jennings'in 25 sayı-7 ribaund ve 8 asistle oynadığı Milwaukee'de ise temsilcimiz Ersan İlyasova 19 sayı-12 ribaund-2 asist ve 2 top çalma ile mücadele etti. Ersan, ayrıca Dirk Nowitzki'yi savunduğu bölümde de çok iyi bir performans gösterdi.
Gecenin uzatmaya giden diğer maçındaysa Atlanta Hawks, Portland Trail Blazers'ı 99-95 mağlup etti. Bu sonuçla üst üste beşinci galibiyetini alan Atlanta Doğu Konferansı'nın zirvesine yükselirken, uzatmada 8 sayı kaydeden Joe Johnson 35 sayı-8 asistle maçın en skoreri oldu. Hawks'ta Josh Smith 20 sayı-16 ribaundla oynadı. 2007 Draftı'nın bir numaralı seçimi Greg Oden ile üçüncü sıradan seçilen Al Horford'ın karşı karşıya geldiği maçta Horford, rakibine ciddi bir üstünlük sağladı. Oden 11 sayı-7 ribaund ve 4 top kaybı yaparken, Horford ise 15 sayı-10 ribaund ve 2 blokla galibiyette önemli bir pay sahibi oldu. Portland'da maçı uzatmaya götüren üçlüğü atan Rudy Fernandez ise 19 sayıyla takımının en skorer ismiydi.
NBA'de gecenin son maçında Orlando Magic, Charlotte Bobcats'i ağırladı. 10 maçlık doping cezası sona eren Rashard Lewis'in bu sezon ilk kez forma giydiği maçta rakibini 97-91 yenen Orlando, bu sonuçla sekizinci galibiyetini aldı. Yedi oyuncunun çift haneli sayılara ulaştığı Orlando'da Jameer Nelson 16 sayı-6 ribaund-5 asistle oynarken, Dwight Howard da 14 sayı-11 ribaund ile double-double yaptı. Charlotte'ta ise 31 sayı kaydeden Flip Murray, kariyer rekorunu egale ederken, yeni transfer Stephen Jackson 13 sayı-9 ribaund üretti.






 

Benzer Konular

ANIL
Cevap
2
Görüntüleme
373
salock
@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
494
@Safak
Akıncı
Cevap
4
Görüntüleme
497
Akıncı


Üst Alt