babayaromatamaro
Üye
Sm T 210 Usb Host Control - Usb Disk Bağlama Sorunu
Zamanın behlinde işlerim yüzünden almıştım, ancak zamanla istekler vs değişmekte...
Şuanda usb dangıllı faremi cihazda kullanmak istiyorum, yada 80 lira vermeden orjinal samsung fareyi satın almak istemiyorum dersem daha iyi olur.
kendinden blutootlu klavyem var ancak fare bulamadım. Kısacası usb dangılımı tablete takıp microsoft faremi tabletimde kullanmak istiyorum...
Bakındığım kadarı ilede bu cihazda usb-host-controller özelliği bulunmuyormuş, ama forumdonanımhaber de yabancı bir ülkeden getirtilen smt 210 un usb bellekleri otomatik olarak gördüğünü kullanıcılardan birisi yazmış.
cihaz rootludur, android sürümü : 4.1.2
4.4.4 android sürümlerinde samsung için host controller desteği olan rom?
şu işimi görürmü? aslına bakarsanız bu site içerisinden olursa çok iyi olur.
kimse yokmu?
Şuanda usb dangıllı faremi cihazda kullanmak istiyorum, yada 80 lira vermeden orjinal samsung fareyi satın almak istemiyorum dersem daha iyi olur.
kendinden blutootlu klavyem var ancak fare bulamadım. Kısacası usb dangılımı tablete takıp microsoft faremi tabletimde kullanmak istiyorum...
Bakındığım kadarı ilede bu cihazda usb-host-controller özelliği bulunmuyormuş, ama forumdonanımhaber de yabancı bir ülkeden getirtilen smt 210 un usb bellekleri otomatik olarak gördüğünü kullanıcılardan birisi yazmış.
cihaz rootludur, android sürümü : 4.1.2
4.4.4 android sürümlerinde samsung için host controller desteği olan rom?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu işimi görürmü? aslına bakarsanız bu site içerisinden olursa çok iyi olur.
kimse yokmu?