SlovoEd Dictionaries v3.2 (Türkçe-İngilizce-İtalyanca-Almanca-Rusça)

Sponsorlu Bağlantılar

agora61

Üye

SlovoEd Dictionaries v3.2 (Türkçe-İngilizce-İtalyanca-Almanca-Rusça)

Cep telefonlarında en çok tercih edilen marka olan SlovoED sözlüklerinin Türkçe ve son sürümlerini bir pakette topladım. Paket kendi Nokia N80 marka cep telefonumda kuruludur. Bir çok yerde dağınık bir şekilde bulacağınız bu sözlükleri tek bir seferde indirip sorunsuzca kurabilirsiniz.

Paket İçindeki Sözlükler ve Ses Dosyaları:

* İngilizce Türkçe - Türkçe İngilizce + Ses Dosyası
* İtalyanca Türkçe - Türkçe İtalyanca + Ses Dosyası
* Almanca Türkçe - Türkçe Almanca + Ses Dosyası
* Türkçe Rusça

Öncelikle şunu belirtiyim hazırladığım paket kendi Nokia N80 marka telefonumda kuruludur.

dosyası alıntıdır, diğer programları kendi sitesinden temin ettim.

NOT: Bu sözlükler içinden sadece Almanca Türkçe olan sözlük için henüz üretilmediğinden bu sözlüğü demo olarak kullanabilirsiniz. Fakat Demo olarak kullanımında hiç bir şekilde süre veya program erişim kısıtlaması yoktur, rahatlıkla kullanabilirsiniz, bende şuan bu şekilde kullanmaktayım. Uygun çıktığında konuya eklenicektir.

Adım Adım Kurulum:

1. İlk olarak istediğiniz sözlükleri yükleyin.
2. Arkasından aynı klasörde bulunan her sözlüğe ait Ses Dosyalarını yükleyin.
3. SlovoEd_Dictionary_Engine_v_3_2_for_S60 klasörü içindeki sözlük motorunu yükleyin.
4. HandyTools_for_S60 klasörü içindeki dosyayı yükleyin.
5. Morphology_module_for_S60 klasörü içindeki dosyayı yükleyin.
6. Ve son olarakta klasörü içindeki bütün dosyaları C/Private/20001a58 konumuna kopyalayın... (X-plore programı ile yapabilirsiniz.)

Hepsi bu kadar arkadaşlar. Kurulum biraz zaman almaktadır, fakat sonuç mükemmel olacak...

Anlatım tamamen kendime aittir, güle güle kullanın...

İşletim sistemi: Symbian S60

Üretici -

Boyut: 119.68 MB.

Kod:
[URL]http://rapidshare.com/files/296526362/SlovoEd_3.2.rar.html[/URL]
Merhaba elinize sağlık.,Symbin S60 V.3 işletim sistemine sahip 6220 classic kullanıyorum.Bu verdiğiniz sözlük S60 V.3 le uyumlumu acaba.Birde bende private klasörü hafıza kartı içinde mevcut.Sizin C dizini dediğiniz telefonun hafızasındaki dosyalar herhalde.Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Ibrahim KURU

Üye
Allahrazı olsun senden !

deeplove78

deeplove78

Üye
:sarıl:ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ELLERİNİZE SAĞLIK:sarıl:

erdal232323

Üye
arkadaslar guncelleme yapıncı yıne bu keyler calısıyormu bır cevpa beklıyom

punisher72

punisher72

Üye
Paylaşan arkadaşa ve Product Code ları yazan arkadaşa sonsuz teşekkürlerimle....

ingilizce-Türkçe Türkçe İngilizce ses modülü için iki tane code istiyor
Birisi bu
N31A0C-81145-56165-91940
C/Private/20001a58 klasörünü bulamayan arkadaşlar için ses modül Product code'si , diğer N3013C ile başlayan Product code ilk sayfada sanalromeo nickli arkadaşın Keyler dolusu mesajında var :) buda benden olsun dedim ve yazdım kolay gelsin
İlla Dosyaya atmanıza gerek yok bu kodları girsenizde olur...

Sanalromeo N3013C-29531-32846-30783 code'unu ben denedim ingilizce türkçe ses modül için çalışıyor...Sanada ayrıca teşekkürler...

Merhaba elinize sağlık.,Symbin S60 V.3 işletim sistemine sahip 6220 classic kullanıyorum.Bu verdiğiniz sözlük S60 V.3 le uyumlumu acaba.Birde bende private klasörü hafıza kartı içinde mevcut.Sizin C dizini dediğiniz telefonun hafızasındaki dosyalar herhalde.Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Sözlük v.3 ile uyumlu evet ben N95 8GB 'a yükledim , C dizini her zaman telefon hadızasıdır

g1gfe4ds2

Üye
ruscasini deneyecegim saol

unkwon

Üye
Çok teşekkürler.Çok iyi çalışıyor.

murad1990

Üye
kardesim hepsi bozuk bunu neden yerlesdirdin calismado 6600 da 7110 da da denedim dosya bozuk yazdi eger varsa bir yardim soyle yoksa bu dosya bi halta yaramiyo

kemancım

kemancım

Üye
Bu sözlüğü ben E50 için indirmiş yüklemiştim. Bende bulunduğundan şimdi N97 Mini ye yükledim ve çalışıyor. Paylaşım için teşekkür ancak anlatımınız biraz daha ayrıntılı olabilirdi.
Not:bu programı ben başka bir yerden pc ye indirmiştim mevcuttu oradan yükledim.

burak1187

Üye
çok teşekkür ederim gerçekten güzel ve kapsamlı bir sözlük işe yarıyacağından eminim. Fakat şu kodları tam olarak verseydin insanları zamanından alıkoymazdın yinede güzel paylaşım

maxilife

maxilife

Üye
Arkadaşlar elinde txt veya xls olarak güncel TDK sözlüğü olan var mı?
veya prc yi txt ye dönüştürebilen bir program bilen..

Varsa aşağıdaki linke tıklayarak özel mesaj gönderebilir misiniz?
http://www.maxicep.com/ozelmesaj/?do=newpm&u=2217141

Üst Alt