SlovaEd Sözlük / ingilizce-türkçe, türkçe-rusça, almanca-ingilizce

Sponsorlu Bağlantılar

sas1977

Üye
sagolasın kardes ellerin dert görmesin

halit33

Üye
:oke:çok teşekkür . Rusçayı indirdim(nokia 6120c). Harika çalışıyor. elinize saglık sıpasiba...:heyo::heyo:

madhearts

Üye
tel.de bulamadım (5700)

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Eline Saglık Çalışıyor

enjin4

enjin4

Üye
teşekürler

best miller

Üye
teşekkürler, eline sağlık

muratmdp

muratmdp

Üye
teşekkürler

mypat

mypat

Üye
allah razı olsun..

selojaj

Üye
ing tür tür ing sözlük n70 e indirmeye çalıştım ama yeterli hafıza yok dedi olduğundan eminim nasıl yüklerim

matador_paco

matador_paco

Üye
Almanca-İngilizce'yi yüklemeyi denemeyin çalışmayacak çünkü paylaşım yapan arkadaş herhalde kendi kullanmamış veya unutmuş olacak nedenide konuşan sözlük olmasıdır. Talking SlovoEd Deluxe English-German & German-English dictionary for S60 3rd Edition
"SN302-2086-SULFA-NMPDLSEQ-ZKGE" aslı budur ve çalışması için ayrı bir program daha yüklemelisiniz. Arkadaş vermediğinden çalışmamaktadır.Yüklemenize gerek yok... HERKESİN BİLGİSİNE SUNULUR... KOLAY GELSİN...

0o0

Üye
ya beyler ben n73 yükledim ama uygulamalara gelmedi napmam gerek ytardım edin acele

prisoner__

prisoner__

Üye
emeğine sağlık kardeşim

nurikaratas

nurikaratas

Üye
eyvallah

delipianist18

Üye
bunu nasıl kurcam ki ilacı nereye ne zaman yazıcam bi yardımcı olursanız sevinirim

kntarmali

Üye
usta hepsi varda fransizca turkce yok

mezuu

mezuu

Üye
eline sağlık

hasim_543

Üye
:nono:6630 da çalışmadı be kardeş

selope

Üye
eyvallah guzel olmus ama sifreler yok yada benmi goremiyorum
nasil full yapicaz bi aydinlatirsan sevinirim saygilar

serhatcan16

Üye
paylaşım için tşkler

--------------- Ekleme ---------------

:nono:6630 da çalışmadı be kardeş

arkadaşım senın tel s60 bu ise s60 3rd programları 6600 ; 7610 ; 6630 gibi programlar calıstırmaz :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Almanca-İngilizce'yi yüklemeyi denemeyin çalışmayacak çünkü paylaşım yapan arkadaş herhalde kendi kullanmamış veya unutmuş olacak nedenide konuşan sözlük olmasıdır. Talking SlovoEd Deluxe English-German & German-English dictionary for S60 3rd Edition
"SN302-2086-SULFA-NMPDLSEQ-ZKGE" aslı budur ve çalışması için ayrı bir program daha yüklemelisiniz. Arkadaş vermediğinden çalışmamaktadır.Yüklemenize gerek yok... HERKESİN BİLGİSİNE SUNULUR... KOLAY GELSİN...

arkadaşım burada verdiğin SN302-2086-SULFA-NMPDLSEQ-SKGE bu şifresimi bu sözlüğün?

KOZMIK

Üye
Saol süpersinn

Üst Alt