h. geldin
"" hayırdır? bu smiley niye?

bundan sonra tükürük smileyi kullanmıyacam gözünüz aydıncephanesini yanına almış ne olacağı belli olmuyo tükürürsün felan![]()
hadi behhaynen senn sayende banyo yapıozzzz![]()
bilmem olabilirGereksiz Mesajları Açtığın Konular Hit Oluyor Senin Irem Yahu !
ben üzerime alınmıyorumm....bundan sonra tükürük smileyi kullanmıyacam gözünüz aydın
arkadaslar bundan sonra tükürük smiley yok kullanmıyacam bazı arkadaslar farklı konularda farklı bölümlerde bnm hakkımda saygısızca yorumlar yapıyor servan sözüm sana veya delricoya değil kesinlikle sizin saka amacıyla bana takıldığınızı biliyorum ama bazıları işi abarttılar utanmasalar tükürük smiley kullanıyorum diye sikayet et butonuna basacaklar niye bnm yorumlarım bu kadar zorlarına gidiyo anlamadım bu güne kadar herseye saka olarak baktım ve espiriyle karsılık verdim ama bazıları hadlerini aşmaya basladı gerçekten çok kırıldım kim kimin ne olduğunu biliyor tek ricam biraz daha saygı!!!

bundan sonra tükürük smileyi kullanmıyacam gözünüz aydın
hadi behh
bilmem olabilir
arkadaslar bundan sonra tükürük smiley yok kullanmıyacam bazı arkadaslar farklı konularda farklı bölümlerde bnm hakkımda saygısızca yorumlar yapıyor servan sözüm sana veya delricoya değil kesinlikle sizin saka amacıyla bana takıldığınızı biliyorum ama bazıları işi abarttılar utanmasalar tükürük smiley kullanıyorum diye sikayet et butonuna basacaklar niye bnm yorumlarım bu kadar zorlarına gidiyo anlamadım bu güne kadar herseye saka olarak baktım ve espiriyle karsılık verdim ama bazıları hadlerini aşmaya basladı gerçekten çok kırıldım kim kimin ne olduğunu biliyor tek ricam biraz daha saygı!!!
alınmaben üzerime alınmıyorumm....
yoksa alınmalımıyım..![]()

ben kesinlikle hakaret içeren bir kelime kullanmadım.Açıklamama gerek yok gayet açık konularda bas bas bağırılıyor nerdeyse dediğim gibi bu konuyuda açmamın sebebi brz daha saygı rica ediyorum!Başkalarından saygı beklerken bile hakaret ederek konuşmak ne kadar doğu bilemiyorum. Kim sana ne dediyse açıkca söylersin doğrusu yanlışı neymiş herkes görür irem hanım![]()
bundan sonra tükürük smileyi kullanmıyacam gözünüz aydın
niye bnm yorumlarım bu kadar zorlarına gidiyo

alınma
ben kesinlikle hakaret içeren bir kelime kullanmadım.Açıklamama gerek yok gayet açık konularda bas bas bağırılıyor nerdeyse dediğim gibi bu konuyuda açmamın sebebi brz daha saygı rica ediyorum!