slmmmmmmmmmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mservank

mservank

Üye
msn buluşması mı yapsak ne :islik

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

delrico

delrico

Emekli Yönetici
selam irem ben geldim:box

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
h. geldin
" :box" hayırdır? bu smiley niye?

delrico

delrico

Emekli Yönetici
aynen senn sayende banyo yapıozzzz:kop::kop::kop:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Gereksiz Mesajları Açtığın Konular Hit Oluyor Senin Irem Yahu !

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
cephanesini yanına almış ne olacağı belli olmuyo tükürürsün felan:islik
bundan sonra tükürük smileyi kullanmıyacam gözünüz aydın
aynen senn sayende banyo yapıozzzz:kop::kop::kop:
hadi behh
Gereksiz Mesajları Açtığın Konular Hit Oluyor Senin Irem Yahu !
bilmem olabilir

arkadaslar bundan sonra tükürük smiley yok kullanmıyacam bazı arkadaslar farklı konularda farklı bölümlerde bnm hakkımda saygısızca yorumlar yapıyor servan sözüm sana veya delricoya değil kesinlikle sizin saka amacıyla bana takıldığınızı biliyorum ama bazıları işi abarttılar utanmasalar tükürük smiley kullanıyorum diye sikayet et butonuna basacaklar niye bnm yorumlarım bu kadar zorlarına gidiyo anlamadım bu güne kadar herseye saka olarak baktım ve espiriyle karsılık verdim ama bazıları hadlerini aşmaya basladı gerçekten çok kırıldım kim kimin ne olduğunu biliyor tek ricam biraz daha saygı!!!

canturgay

canturgay

Üye

arkadaslar bundan sonra tükürük smiley yok kullanmıyacam bazı arkadaslar farklı konularda farklı bölümlerde bnm hakkımda saygısızca yorumlar yapıyor servan sözüm sana veya delricoya değil kesinlikle sizin saka amacıyla bana takıldığınızı biliyorum ama bazıları işi abarttılar utanmasalar tükürük smiley kullanıyorum diye sikayet et butonuna basacaklar niye bnm yorumlarım bu kadar zorlarına gidiyo anlamadım bu güne kadar herseye saka olarak baktım ve espiriyle karsılık verdim ama bazıları hadlerini aşmaya basladı gerçekten çok kırıldım kim kimin ne olduğunu biliyor tek ricam biraz daha saygı!!!
ben üzerime alınmıyorumm....
yoksa alınmalımıyım..:islik

kurt bey

kurt bey

Üye

hadi behh

bilmem olabilir

Başkalarından saygı beklerken bile hakaret ederek konuşmak ne kadar doğu bilemiyorum. Kim sana ne dediyse açıkca söylersin doğrusu yanlışı neymiş herkes görür irem hanım;)

mservank

mservank

Üye
o smileyin şikayet edilecek bir şeyi varsa zaten adminler çoktan kaldırırdı
sen onlara bakma ya her kimse
tükürmeye devam et:D

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
ben üzerime alınmıyorumm....
yoksa alınmalımıyım..:islik
alınma :oke:
Başkalarından saygı beklerken bile hakaret ederek konuşmak ne kadar doğu bilemiyorum. Kim sana ne dediyse açıkca söylersin doğrusu yanlışı neymiş herkes görür irem hanım;)
ben kesinlikle hakaret içeren bir kelime kullanmadım.Açıklamama gerek yok gayet açık konularda bas bas bağırılıyor nerdeyse dediğim gibi bu konuyuda açmamın sebebi brz daha saygı rica ediyorum!

elmyra

Üye

niye bnm yorumlarım bu kadar zorlarına gidiyo

pardon irem hanım ben yorum göremedim nereye yazmıstınız ayrıca tükürük iconundan başka bişey bildiğinizi de göremedik biz burda eğer iki kelime konusmaya acızseniz ve düşüncelerinizi bu tarz ikıonlarla dile getiriyosanız onada dicek sözümüz yok:@:@:@

kurt bey

kurt bey

Üye
alınma :oke:

ben kesinlikle hakaret içeren bir kelime kullanmadım.Açıklamama gerek yok gayet açık konularda bas bas bağırılıyor nerdeyse dediğim gibi bu konuyuda açmamın sebebi brz daha saygı rica ediyorum!

Ben hakaret etmedim diyosun ama elmyra kırmızı olarak işaretlemiş gerekli kısımları. Ben tekrar yazmiyim. Açıklamama gerek yok diyosan demekki bi dayanağın yok, bas bas bağrılan bişey göremedim ben. Ayrıca furkan isimli üyenin konusunda kendisine hitaben yazdığın bazı cümleler rencide edici tarzda farkında değilsin galiba. Seni uyarmak gereği gördüm, gerekirse yine yaparım saygı görmek için saygı göstermek gerekir. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt