slm var....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
slm var....
arkadaşlar dj gknky arkadaşımız yoğun işlerinden dolayı maxicep e uğrayamıyomuş ve benim aracılığımla hepinize selamlarını iletti herkese duyurulur........:megafon: :megafon: :biggrin: :biggrin:

MagNum

MagNum

Üye
a.SeLam dioruz eğer görürsen magNumdan seLamLar de :ehe:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
olur söylerim.....(unutmazsam) :biggrin: :biggrin:

jöly

Üye
a.selam... görürsen sen de ilet...

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
a.s

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Ayelküm Selam!! Kankiye slm söle yasmin!!. ;)

perfectlover

Üye
Aleyküm Selam. Özledik gkny'yi. Ben de merak etmiştim site yeniden açıldığından beri ortada yok diye. Ama böyle olmaz yasmi. Söyle ona gelsin bir merhaba desin artık. :ehe: :ehe:

cllgr

cllgr

Üye
a.s. getiren,götüren sagolsun

gknky

gknky

Üye
herkese selamlar olsun arkadaşlarım...yasminozun dediği gibi bu ara çok yğunum yeni işe başladım qube club te herkesi beklerim...

kendinize çok iyi bakın..

perfectlover

Üye
herkese selamlar olsun arkadaşlarım...yasminozun dediği gibi bu ara çok yğunum yeni işe başladım qube club te herkesi beklerim...

kendinize çok iyi bakın..
Hayırlı olsun. Sevindim. İnşallah geliriz bir ara. Fırsat olsa yeter. Tekrar hoşgeldin.

gknky

gknky

Üye
hoşbulduk :)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
burdan trabzondaki teyzelerime . yengelerime, amcalarıma, eniştelerime ve bakkal sadık abiye çok selam :) :) :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
burdan trabzondaki teyzelerime . yengelerime, amcalarıma, eniştelerime ve bakkal sadık abiye çok selam :) :) :)

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

bende burdan angelus'a , alessa'ya ,jewel'e , jöly'e , caine'ye ve maxi de ki diğer arkadaşlara slm söylüyorum......slm arkadaşlar.......:ehe: :ehe: :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt