slm ben iremm

Sponsorlu Bağlantılar

elmyra

Üye
istersen keremin adresini verelim oğuz

dreamgirls

dreamgirls

Üye
istersen keremin adresini verelim oğuz
:ehe:ehe:ehe

--------------- Ekleme ---------------

ya oğuz belki biz önce kız kıza konuşcaz, kaynaşcaz...:naughty::islik
sen sonra katılırsın;)
sen şimdilik keremle konuş, arzu vercek adresini:ehe

TAMER123456789

TAMER123456789

Üye
:islik:islik

ouSahin

ouSahin

Üye
eee Tamer kardeş nasılsın Gülesin arzu kerem kurtoglu ndiyor bunlara irem'in cvbı ne olcak :D dertleşek yaf:D bıktım çnkü şuna baksana engel oluyorlar ya:agla

kurt bey

kurt bey

Üye
eee Tamer kardeş nasılsın Gülesin arzu kerem kurtoglu ndiyor bunlara irem'in cvbı ne olcak :D dertleşek yaf:D bıktım çnkü şuna baksana engel oluyorlar ya:agla
kim bizmi tüüüüüü hiç yakıştıramadım sana:kop:

dreamgirls

dreamgirls

Üye
hiiii çok ayıp oğuz, biz mi?:kop: tüüü sana, hiç yakıştıramadım...:box
bence şansını zorlama, ipler bizim elimizde...:islik bitiririz oğlum seni..:kop:

ouSahin

ouSahin

Üye
:aman2::karisti::korktum: yaf yanlış anlıcak kız ne kötüsünüz ya :D

ouSahin

ouSahin

Üye
irem mi ne anlayacak irem kesin yanlış anlayacak:agla:utan yarın yine patlar yandık:(

istersen irem msn de anlatim bu olanları :)

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
ooooo masallah ben yokken iyi dedikodumu yapmıssınız :@hem msn falan allah razı olsun kimseden istemiyorum çok tesekkürler ama gerek yok hem :islikbu neyaaa herkes üflüyo halla halla bişi varsa söyleyin bende bileyim hiçbiriniz benimle konusmayın küstümm:@

saka saka küsmedim :aman2: yaaa ben bu sitenin erkeklerinden korkmaya basladım cidden :naughty::deal: bu ifadeler beni korkutmaya basladı özellikle :naughty:bu
anneeeeeeeeee

ouSahin

ouSahin

Üye
benden korkmana gerek yok ya diyerlerinden kork ama :naughty: bu arada dedikodu yapmıyoruz yani yüzüne kadar söyleyebiliriz :D

elmyra

Üye
ben söyleyim mii yada hadi söyle oğuz bak sen söylemesen ben söyleyecem:naughty::naughty::naughty::naughty:

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
neyi?

ouSahin

ouSahin

Üye
bişe yok ya :megafon::@

elmyra

Üye
bişey yok mu emin misin son kararın mı :islik:islik:islik:islik:islik

POWER

POWER

Üye
Ne oluyo burda leyyyn.Hoşgeldin irem bu arada.La oğuz bi akıllı durmuyon ha :ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
:(:(:(abi onlar durmuyor:(

elmyra

Üye
yok bişey yok yokkk

Üst Alt