Hoşgeldin
***BlackrosE*** Üye Konu Sahibi Salih' Alıntı: Hoşgeldin, bizde sen yokken gelip geçtik Genişletmek için tıkla ... nasıl ya rütben hayırlı olsun tek değişen rütben ve avatarın olmuş wallpaper ve grafik ustası salihim novelics' Alıntı: kac kisi cıktınız eve..? Genişletmek için tıkla ... tek kalıyorum evde eski dost... --------------- Ekleme --------------- thebora' Alıntı: seni biyerlerden tanıyorum sanki Genişletmek için tıkla ... bende tanıom sanki n:
Salih' Alıntı: Hoşgeldin, bizde sen yokken gelip geçtik Genişletmek için tıkla ... nasıl ya rütben hayırlı olsun tek değişen rütben ve avatarın olmuş wallpaper ve grafik ustası salihim novelics' Alıntı: kac kisi cıktınız eve..? Genişletmek için tıkla ... tek kalıyorum evde eski dost... --------------- Ekleme --------------- thebora' Alıntı: seni biyerlerden tanıyorum sanki Genişletmek için tıkla ... bende tanıom sanki n:
***BlackrosE*** Üye Konu Sahibi hoşbulduk... sende mi buralardasın yaaa... eski ekip eski dostlar hemen hemen burada desene....
***BlackrosE*** Üye Konu Sahibi yok dostum o kadar da değil ya eve net bağlattım sonunda artık aranızdayım... hoşbulduk...