slm arkadaslar ben nokia x3 almayı düsünüyorum sizçe nasıl bir çihaz

Sponsorlu Bağlantılar

gfbtiti

gfbtiti

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaslar ben nokia x3 almayı düsünüyorum sizçe nasıl bir çihaz
iyi veya kötü özelikleri yazarsanız sevinirm kızagı nasıl saglam bir telmi:hmmm

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
daha onceki sayfaLari bi arasTir 5800 iLe kiyasLamasi fiLan vardi.

sadece kamera fLasi yok onu biLiyorm.

Anußis

Anußis

Üye
Bende X3 Var sana şu kadarını söyleyeyim ses netliği olarak x6 ve 5800dan daha kaliteli ancak db oranları geniş tutulmadıgı için x6 ve 5800 gibi bass yok ancak gerçek bir müzik telefonu :)

ama donanım olarak hiç özellik yok bunuda belirteyim

serdarun

Üye
sakın alma 10 çeşit sorun çıkarıyor rezalet, bir sürü özellik ama kullanamazsın... boşver başka bişey al, bence berbat bir telefon.

AnLaR

AnLaR

Üye
ben 1 ay kullandım fena değil sadece müzik için alabilirsin tipide güzel kızagında bı problem yok sağlam hatta benım kının ekranı kırıldı ıstersen uygun fıyata satabılırım yeni tel aldığım için uğraşmak ıstemıorum 70 lıraya ekranı değiştirirsin sadece onuda fiyattan duserım

urbank

Üye
Not :
Hem aklınız hem Paranız varsa x6 alın
Paranız yok aklınız varsa x3

telefon java s40 ,navigasyon var ama gps yok bu nedenle çalıştıramassın ancak gps aygıtı tarzı bişey olmalı ki bluetouth ile bağlanasın.Camera 3.2. mp ama flash yok buyuk bir eksik bence,sadece mp4 ve 3gp video oynatır.şarjı çok kurcalamama ragmen 3 gün gidiyor maşallah çok hafif şık ve zarif,İnternete istedigin gibi gir video izle flash player yok zaten java tellerde olmaz.Ses Bence gayet hoş kulaklıktada öyle film izlerken ekran sorun oluyor düz ilersen sorun yok saga sola çevirince rek koyalışıp beyazlaşyor.bence sen s60 olan bir noki telefon alırsan daha iyi olur.Ama bu fiyata böyle bi telefon da bulamassın.ben 340 axese 6 taksitle aldım

10 üzerinden 7 alır

eksileri :
-Kamera Flashı
-Flash player( ki zaten telefon s40 )
-işletim sisteminin s60 olmaması
-Gps siz map çalışmaması(n72 de haritada geziniyordu bunda malesef olmuyor symbain olmayışından)
-Kasası tamamen plastik

byurtkuran

byurtkuran

Üye
çok kötü bir telefon tavsiye edilmez arkadaş kasa konusunda haklı elinde kalır :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Benim hoşuma gitmedi şahsen

Üst Alt