slm 5800xm kullanıcıları ve tum telefon kurtları buraya yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
slm 5800xm kullanıcıları ve tum telefon kurtları buraya yardımmm
:megafon::megafon::vurslm ben 5800xm kullanıcısıyım yardımınıza ıhtıyacım var hemde cok acil ben telefonla cektıgım vıdeoları vede mp4 leri önce cok rahat bır sekılde ızlıyordum ama sımdı kendı cektıgım vıdeoları bıle ızlıyemıyorum ses var goruntu yok ve teleonda ızledıgım mp4 lerı pc ye attım sılınmesın dıe tekrar tele attım gene aynı hata ses var goruntu yok nasıl olacak bu ıs delı oldum acıl yardımınıza ıhtıyacım var hatta sıtedekı flash playerlerın cogunu denedım hepsınde aynı hata var hata su tel yukluyor ama telefona uyumlu deıl dıyor yınede yuklensınmı yardımınız ıcın sımdıden tşkler

bybilal

bybilal

Üye
telefonuna hard format atmayı denedinmi. Orjinal cfw mi yoksa modifiyelimi kullanıyosun? Hard format atarsan sorun kalmaz. Hard format attığın halde düzelmiyosa teknik bi sorun garantiye gönder derim

daniel_23

daniel_23

Üye
bende hard format atmanı tavsiye ederim

sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
orjinal hart format attım arama tusu kapama kamera acma kapa tusu deyılmı olmuyor

bybilal

bybilal

Üye
orjinal hart format attım arama tusu kapama kamera acma kapa tusu deyılmı olmuyor
evet o . Hala sorun düzelmiyorsa teknik bi sorun kardeş. Garantiye yolla derim. Düşürdünmü naptın bilmiyorum ama garantilik gibi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence hafıza kartını biçimlendir(videolarının yedeğini al tabiiki)sonrada cihaza hard format at eğer sorun devam ederse teknik bir sorun olduğu anlamına gelir,ozamanda servise verirsin.geçmiş olsun

sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
kardeş telefon suya dustu gecenlerde ama teli kullanıyom kamereda acılmıyor kamera tusuna bastıgımda menuye gerı donuyorr

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bybilal

bybilal

Üye
kardeş telefon suya dustu gecenlerde ama teli kullanıyom kamereda acılmıyor kamera tusuna bastıgımda menuye gerı donuyorr
oooo naptın sen kardeş, en başta desene suya düştü diye. Oksitlenme olmuştur içinde yani direk servise yollicaksın hoporlör vs değiğşcek. Kim bilir işlemci dahi oksitlenmiştir. İşlemciside değişcektir. Bunu servis pahaylıya yapar.

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Kardeş aman suya düşen telefonu 2-3 gün bence pili dışarda olarak beklet,ben başıma geldiğinden biliyorum.bendede aynen seninkine benzer olaylar oldu ben kullanmaya devam edince cihaz kullanılamaz hale geldi

sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
kardes telı 2 a oldu kullanıyorumhıc sorun vermedı soyleıgım sorunlar harıcc gerı yanında hıc sorun cıkmadıı

--------------- Ekleme ---------------

suya dusme sorunu 2 ay once oldu arkadaslar eyer sorun cıksaydı veya tel acılmasaydı hatta telı ıkı gun kuruması ıcın bekledım ama kamera ve bu vıdeo sorununu ızlemeden baska sorun yok

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kardes telı 2 a oldu kullanıyorumhıc sorun vermedı soyleıgım sorunlar harıcc gerı yanında hıc sorun cıkmadıı
ozaman belkide oksitlenme oluşmaya başlamış olabilir,bence bildiğin ve güvendiğin bir teknik serviste temizlettir.bu benim düşüncem.onların özel kimyasalları var

bybilal

bybilal

Üye

suya dusme sorunu 2 ay once oldu arkadaslar eyer sorun cıksaydı veya tel acılmasaydı hatta telı ıkı gun kuruması ıcın bekledım ama kamera ve bu vıdeo sorununu ızlemeden baska sorun yok
ariza bu ne zaman vericeği belli olmaz

sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
tamma arkadaslar hepınıze saygı ve sevgılerım le tşkler

Şehriyar

Şehriyar

Üye
c6 fw nin olduğu konuya bak orda codec ler var belkide codeclerin silinmiştir ondan açmıyodur...

ses codec iymiş ama onlar işe yaramaz heralde yeni fw dene istersen

sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yanı kardeş anlamadım bıraz ha yardımcı olursan morelım yerıne gelecek

Şehriyar

Şehriyar

Üye
muhtemelen codec dosyalarını silmişsindir diye düşündüm. 3gp, mp4 vs. gbi yeni fw yukle istersen düzelir belki.. faydası olurmu bilmiyorum ama bi dene istersen....

sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 3g oynatıyr mp3lerde felan sorun yok ama mplerı aınca sesve vıdeo klıp oynaılamaz kısmen oynatma denenıyor dıyor ve sadece ses var

ayrıca yenı fırmvarede yuledım dun yukledım ama gene yok hart format ta attım tık yokk

kardeş ya bu codec
dosyalarını nerden buacagız yardım edermısın

sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
ama beyler dıkkatınızı cekerım 3gp oynatıyorr

Şehriyar

Şehriyar

Üye
codec dosyasını bulamayabilirsin ama yeni fw yuklersen belki onunla birlikte gelir diye dusunuyorum.. ayrıca 5800 her mp4 formatını acmaz benim bildigim 2 cesit mp4 formatı var biri 5800 ın actıgı otekide n82 n95 vs 5mpx kamerası olan telefonların cekip actıgı h264 formatı.. eger h264 acmaya calısıyorsan aynı hatayı verir ama normalse onu bilemicem... tavsiyem c6 fw yukle onda değişik bi realplayer var hem o wmv formatı da acıyo daha iyi bence.. inşallah yardımcı olmuşumdur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt