SlideMania Anna-Belle Custom Effects

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
SlideMania Anna-Belle Custom Effects
allstar12345 teşekkürler - thank you :)

Dosyalar ektedir.

Not: Efektler bana ait değildir.

[video=youtube_share;-FckcUT_OgQ]http://youtu.be/-FckcUT_OgQ[/video]

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yunus3787, Tuba, mmb7982 ve 2 diğerleri

n000k

n000k

Üye
:) saol dostum..

Re13eL

Re13eL

Üye
baya güzel efektler çıktı ama telefonu hacklemek istemediğim için efekt yükleyemiyorum normal haliyle takılcaz anlaşılan :)
teşekkürler efect için bu arada.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
:tşk:

n000k

n000k

Üye
baya güzel efektler çıktı ama telefonu hacklemek istemediğim için efekt yükleyemiyorum normal haliyle takılcaz anlaşılan :)
ozaman dostum nokianın efect çıkarmasını bekliceksin :) oda bilmiyorum ne zaman olur.. hacksiz telinde tadı çıkmıyor ama :)

Re13eL

Re13eL

Üye
hackli uda olmadan belle ye roompatcher yükleyemedim o bile olmuyo hacksiz telefonun fazla tadı çıkmıyo ama belle bu haliylede yeter :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
gerek yokki hack yapmana bu konudakini denidinizmi

matchlessss

matchlessss

Üye
benım tel hack li. kurtulus40 kın bellesı yuklu. bu efeklerı nasıl telefona yuklıyebılırız ?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
kurtuluş abi'nin konusundan sis dosyasını indir telefonuna at. istediğin efekti indir E ye at sonra sis dosyasını yükle telefon ayarlarından tema efektlerini aç hayırlı olsun. (saolsun bende kurtuluş abi sayesinde öğrendim :D)

matchlessss

matchlessss

Üye
eyvalla sagolasn :)

----------Eklendi @ 19:29:42 ---------- Yazıldı @ 19:13:32 ----------

ee olmadı bu :) sıs uygulamasını yukleynce programın kısa yol sımgesı fılan cıkmıyormu telfonda yukledım c ye sıs uygulamasını efect ı de ındırdım e ye attım ama nolcak sımdı :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
şimdi tek yapman gereken ayarlar temalar seçenekler tema efektleri açık yapmak arkadaşım sonra hayırlı olsun :D

Re13eL

Re13eL

Üye

gerek yokki hack yapmana bu konudakini denidinizmi
konuya baktımda ordada rompatcher felan lazım demişsin ama işte rompatcher yüklenmiyo ve ayrıca ordaki verdiğin sis dosyasıda sertifika hatası diyo .

matchlessss

matchlessss

Üye
telefonun hack lı olmadıgı ıcın sertıfıka hatası alıyorsun rompatcher telefonun hacklenmesı ıcın gereklı olan program

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

apof1s

Üye
c6-01 de nasıl yapılıyor ? Sis uygulaması demişsnz anna yzanı indrdm fxml dosylrı var bırsru

matchlessss

matchlessss

Üye
telefonun hack lı degıl sanırım. eger hacklı degılse sıs uygulamasında sertıfıka hatası alırsın ve bu yuzdende yukleyemezsın effect i.

apof1s

Üye
Mayk29

Mayk29

Üye
bunları nasıl atıyoruz telefona hacklı n8

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler

matchlessss

matchlessss

Üye
hackli c6-01 anna sis dosyası fln goremdm ben
1. sayfaya geri dön ve orda kurtuluş40 ın msj ına bak gerek yokki hack yapmana bu konudakini denidinizmi effects e tıkla orda goruceksın acılan yenı sayfada

The_Eyup

Üye
lütfen bana ayrıntılı anlatırmısınız c6-01 kullanıyorum tlfnu yeni hackledim bunu tam olarak nasıl kurucam tam anlamadım ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt