Slide Helper v1.06 Türkçe Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kenanyusuf

Üye
desteklenmiyor diyor n95 8 gb

grolof

Üye
Ben N95 e kurdum gayet güzel çalışıyor,emeği geçen arkadaşa teşekkür ederim.Sertifika hatası diyen arkadaşlar önce sertifika sorununu halletsinler.Sanıyorum bu siştede gayet açık anlatılıyor.

loneman

Üye
mrb arkadasım.bende n80 var ona yukledım uyumlu değil diyor n80 nasıl uyarlarız bir bilgin varmı[email protected]

COPA

Üye
teşekkürler

kurtmaker

kurtmaker

Üye
Bana en elzem prog biriydi, teşekkürler, emeğine sağlık.

MicRoP

MicRoP

Üye
çalışırsa çok güsel program

--------------- Ekleme ---------------

:aglaKAREDŞ YÜKLENMESİ İÇİN 2 YOL VERMİŞİNİZ 2SİNİDE DENEDİM HALA OLMADI TELEFONLAMI UYUŞMUYO ACABA YÜKLENİYO AMA ÇALIMIYO E65 YARDIM KESİN Bİ ÇÖZMÜ VARDIR BU SİTEDE

eroyeren

eroyeren

Üye
eyw. paylasım tşkler...!

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
N95im olsa yüklerdim gerçekten güzel bir program teşekkürler :)

burakmedya

Üye
teşekürler eline sağlık

breathe_

breathe_

Üye
sertifika hatası :S

Anwers

Anwers

Üye
emegine yuregine saglik arkadasim tesekkurler

zenderim

zenderim

Üye
ya arkadaslart bu proları denemeden sunmayın ancak kotayı dldurmamıza yardımcı oluyorsunuz ayıptır yapılan bıde tşk beklıyorsunuz:nono::@
kardeş haksızlık etme ben yükledim harika olmuş arkadaşların emeğine sağlık

kavutlar

kavutlar

Üye
Ben kullanıyorum süper program Ama sadece -kapağı kapatnca aramayı bitir- için kullanıyorum N95 te süper oluyo -şaak açılıyo - -şakk kapanıyo :oke: TEŞEKKÜRLER

kent-blue

Üye
yani benimde n95 8GB var.ama bu uygulama desteklenmiyor.uyarıyor bence bu tür işleri denenmeden önermeyin.Ama yine paylaşımın için tşk.

screw86

Üye
imzalatıp kurdum . teşekkürler

kapak açılş sesi de kapı gıcırtısı yapdım :=)

n95 4gb

citoyen

citoyen

Üye
programi imzayip kurdum ama dili ingilizce nasil turkce yapacagim bilgidsi olan varmi acaba

arven_005

arven_005

Üye
arkadaşlar n80 de menü özellik hatası verdi sanırım n80 lerde desteklemio ya da ben mi yapamadım ??yardımcı olursanız sevinirim

selabay

Üye
kardeş eline emeğine sağlık güzel bi şeye benziyoo ama yükleyemiyoz <<<sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün>>> die hata veriyoo <bi görüşelimmi senle :))> ne yapmamız lazım, biliyosan tarif etsende bizde yararlansak. bu arada benim tel:N95 8GB

rendeci

Üye
eyvallah kurdum on numara çalışıyo böyle bi programa ihtiyacımda vardı eline emegine saglık çok guzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt