Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slide Helper v1.06 Türkçe Unsigned
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kenanyusuf
Üye
desteklenmiyor diyor n95 8 gb
grolof
Üye
Ben N95 e kurdum gayet güzel çalışıyor,emeği geçen arkadaşa teşekkür ederim.Sertifika hatası diyen arkadaşlar önce sertifika sorununu halletsinler.Sanıyorum bu siştede gayet açık anlatılıyor.
loneman
Üye
mrb arkadasım.bende n80 var ona yukledım uyumlu değil diyor n80 nasıl uyarlarız bir bilgin varmı[email protected]
COPA
Üye
teşekkürler
kurtmaker
Üye
Bana en elzem prog biriydi, teşekkürler, emeğine sağlık.
MicRoP
Üye
çalışırsa çok güsel program
--------------- Ekleme ---------------
KAREDŞ YÜKLENMESİ İÇİN 2 YOL VERMİŞİNİZ 2SİNİDE DENEDİM HALA OLMADI TELEFONLAMI UYUŞMUYO ACABA YÜKLENİYO AMA ÇALIMIYO E65 YARDIM KESİN Bİ ÇÖZMÜ VARDIR BU SİTEDE
eroyeren
Üye
eyw. paylasım tşkler...!
Mr-Trojan
Üye
N95im olsa yüklerdim gerçekten güzel bir program teşekkürler
kardeş haksızlık etme ben yükledim harika olmuş arkadaşların emeğine sağlık
kavutlar
Üye
Ben kullanıyorum süper program Ama sadece -kapağı kapatnca aramayı bitir- için kullanıyorum N95 te süper oluyo -şaak açılıyo - -şakk kapanıyo TEŞEKKÜRLER
kent-blue
Üye
yani benimde n95 8GB var.ama bu uygulama desteklenmiyor.uyarıyor bence bu tür işleri denenmeden önermeyin.Ama yine paylaşımın için tşk.
screw86
Üye
imzalatıp kurdum . teşekkürler
kapak açılş sesi de kapı gıcırtısı yapdım :=)
n95 4gb
FuTuRisT33
Üye
kısa ses isteyen arkadaşlar buradan buldum gibi sanırım
programi imzayip kurdum ama dili ingilizce nasil turkce yapacagim bilgidsi olan varmi acaba
arven_005
Üye
arkadaşlar n80 de menü özellik hatası verdi sanırım n80 lerde desteklemio ya da ben mi yapamadım ??yardımcı olursanız sevinirim
selabay
Üye
kardeş eline emeğine sağlık güzel bi şeye benziyoo ama yükleyemiyoz <<<sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün>>> die hata veriyoo <bi görüşelimmi senle )> ne yapmamız lazım, biliyosan tarif etsende bizde yararlansak. bu arada benim tel:N95 8GB
rendeci
Üye
eyvallah kurdum on numara çalışıyo böyle bi programa ihtiyacımda vardı eline emegine saglık çok guzel