SLEditör 1.05 Türkçe SmartLauncher için cepte tema yapma ve düzenleme

eragon

Üye
emeğine saygılar kardeşim

tema yaptıktan sonra temayı kullanamıyorum sistemde bi yerlere atıyo ama bulamadım yardım lütfen....

tamam orda buldum ama tema olarak kullanamıyorum sLEDİTÖR 1,05 İÇİN Bİ PROGRAM DAHA YÜKLEMEK GEREKİYO MU yardımın için saol...

leiche

Emekli Yönetici
süper

rusmurti

Üye
yawwwwwwwww kardes sende olmasan halımız ne olurdu bilemem iyiki varsın bu mılletın sana ve senın gıbı insanlara ihtıyacı var allah senden razı olsun sana hayatında basarılar k.i.b allaha emanet ol

yawwwwwwwww kardes sende olmasan halımın ne olurdu bilemem iyiki varsın bu mılletın sana ve senın gıbı insanlara ihtıyacı var allah senden razı olsun sana hayatında basarılar k.i.b allaha emanet ol
Yorumların için teşekkürler k.i.b.

bu_q_ra

Üye
teşekkürler indirdim denicem:9 daha önce s60 3rd sini bulmuştum şimdi s60 2rd

kardes benım tel 6300 java desteklı benım tele olmadı bu ya bıze gore yokmu emege saygı

rapchas

Üye
arkadaşlar artık cepte tema yapma programı var tek yapacağınız verdiğim linkten indirmek.DAHA FAZLASI DA CEPTE ARTIK SİS YAPMA VE AÇMA PROGRAMI DA ÇIK TI (TÜRKÇE).NGAGE OYUNLAR VE PROGRAMLAR.... ' e uğrayın....

aglaarkadaş program için sağol da N72 için olanı yokmu bu N72 de çalışmıyo programa giriyo hemen çıko bişey yapamıon yani anlıycan ilgilenirseniz sevinirim cvp bekliyorumagla

aglaarkadaş program için sağol da N72 için olanı yokmu bu N72 de çalışmıyo programa giriyo hemen çıko bişey yapamıon yani anlıycan ilgilenirseniz sevinirim cvp bekliyorumagla
SmartLauncher çalışıyorsa n72 de buda çalışır...

hasisa

Üye
eyvallah bi deneyelim bakalım olacakmı
çilekeş senden bir ricam var alttaki proyu benim için türkçeleştirirmisin