Skype veya msn de kameralı görüşebilen var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

screamofjustice

Üye
    Konu Sahibi
Skype veya msn de kameralı görüşebilen var mı?
evet arkadaşlar soru basit, kameralı msn görüşmesi yapan var mı? varsa hangi program lütfen yardım

kaan dean

kaan dean

Üye
bunun icin ekstra bir program yuklemene gerek yok. ayarlar bolumunden Voip ve IM ayarlar kismindan hesap bilgilerini girip kullanicaksin bu kadar basit. ben gayet guzel sekilde kamerali gorusme yapiyorum ne takilma ne donma ne ses hatasi var.

serdarrrr

Üye
skype de evet msn de hayır

yalnizkalp21

Üye
arkadasim daha once amsn den kamerali gorusme yapiyodum ama guncelleme felan derken amsn de kamera daveti gonderdinmi kabul edilmiyor artik ama skype den gorusebiliyorsun ben gorusuyorum skyp ten ama yazarken kameran kapaniyo skype de manuel acman gerek tekrar :)

omeru47

omeru47

Üye
skype de goruntulu gorusme oluyor

keops_crush

Üye
konuyu ayrı başlıkta yazmama rağmen kimse ilgilenmediği için birde burdan sorayım dedim nr 6630 ! n 900 de Voıp ten skype hesabımı aktif ettim denemek amaçlı kendi pc'me de skype yükledim ve bir başka isimle kulanıcı adı aldım yani teldeki ve pcde ki skype kullanıcı isimleri farklı .daha sonra pcyi adsl üzerinden internete bağladım telefonuda aynı adsl üzerinden wifi ile internete bagladım . pc'de ki skype programından görüntülü ara diyerek telefondaki hesabı aradım, arama aktif ve cevaplıyabiliyorum ve pcnin kamera görüntüsü telefona geliyor telinki ise yok ! Görüntü için kamera seçeneğine tıkladığımda telefonda bu sefer '' görüşme sonlandırılıyor'' diyerek kendiliğinden görüşmeyi kapatıyor . Daha sonra bu sefer pc'yi gene adsl üzerinden internete bağladım , bu sefer telefonu kendi şebeke operatörünün vermiş olduğu internet bağlantısından bağladım ; arama yapabiliyorum ama gene kamera seçeneğini seçince öncekinde olduğu gibi sonlandırıyor görüşmeyi... Bu durumda acaba sorun nedir veya nasıl düzeltilir arkadaşlar ?

kaan dean

kaan dean

Üye
arka kamera kapagini acmayi unutma

keops_crush

Üye
teşekkür ederim kaan , cevabını şimdi gördüm ama normal stand by modundayken arka kamera kapağını açtığımda eskiden normal olrak görüntü geliyorken şimdi işlem başarısız diye bir uyarı çıkıyor :) galiba cıhazı çökerttim ! birde skypeden görüntülü konuşma yaparken ön kamerayı kullanmıyor mu ?

kaan dean

kaan dean

Üye
Sen cihazi bir pc suite modunda yeniden guncelle kendine gelir

rey3112

Üye
Arka kameraile alakasi yok.Pc de skypin son surumunu indir ve oyle dene.

keops_crush

Üye
pcde ki skype son sürümü ! tekrar denemem de pcden teli aradığımda görüşme esnasında arka kamera kapağını açtığımda ses başka bir uygulama için kullanılıyor diyip kamerayı bekleme moduna aldı !

rey3112

Üye
Gorusme on kameradan oluyor arka kamerayi acmana gerek yok.Ilk kullandigimda bende ayni sekilde videolu gorusme yapamaiyordum pc deki skypi guncelledim halloldu:baska bir sorunun var herhalde.

keops_crush

Üye
sorun çözüldü arkadaşlar daha önceden yüklediğim fcam programı ile çakışmasıymış programı kaldırınca düzeldi ...

volkov

Üye
arkadaşlar benim ön kamera çok kötü karanlık gösteriyo acaba bu yazılımsalmı yoksa donanımsalmıdır. yoksa normalimi böyle bunun ?

keops_crush

Üye
normali öyle ne yazıkki !!! bende gördüğümde böyle bir telefona böyle bir kamerayı yakıştıramadım hatta ciddi ciddi bir başka kamera ile değiştirmeyi düşünüyorum bunun için teknik bilgisi olan arkadaşllarında tavsiyesine ihtiyacım var !!!

NR6630

NR6630

Üye
konuyu ayrı başlıkta yazmama rağmen kimse ilgilenmediği için birde burdan sorayım dedim nr 6630 ! n 900 de Voıp ten skype hesabımı aktif ettim denemek amaçlı kendi pc'me de skype yükledim ve bir başka isimle kulanıcı adı aldım yani teldeki ve pcde ki skype kullanıcı isimleri farklı .daha sonra pcyi adsl üzerinden internete bağladım telefonuda aynı adsl üzerinden wifi ile internete bagladım . pc'de ki skype programından görüntülü ara diyerek telefondaki hesabı aradım, arama aktif ve cevaplıyabiliyorum ve pcnin kamera görüntüsü telefona geliyor telinki ise yok ! Görüntü için kamera seçeneğine tıkladığımda telefonda bu sefer '' görüşme sonlandırılıyor'' diyerek kendiliğinden görüşmeyi kapatıyor . Daha sonra bu sefer pc'yi gene adsl üzerinden internete bağladım , bu sefer telefonu kendi şebeke operatörünün vermiş olduğu internet bağlantısından bağladım ; arama yapabiliyorum ama gene kamera seçeneğini seçince öncekinde olduğu gibi sonlandırıyor görüşmeyi... Bu durumda acaba sorun nedir veya nasıl düzeltilir arkadaşlar ?

SLM GALİBA BENİM İSMİM GEÇMİŞ MSJ INDA AMA KUSURA BAKMA BEN UZUN ZAMANDIR GİREMİYORUM FORUMA VE GİRDİĞİMDEDE ACİL BAKIP ÇIKIYORUM.. sorununun düzelmesine sevindim. ama öeldende msj atsan olurdu aslında.. ve n900 ün ön kamerası BERBAT ÖTESİ bişiydir bunu resmen farkettim görüntülü görüşmelerde...ayrıca amsn de kamera kurulumu yaparken ön ve arka seçenekleri mevcuttur bilgine olsun. ama skype de sadece ön. kamera olayına birazda camın etkisi oluyor kanaatindeyim nedenmi çünki n900 ün ön kapağı 1 derece siyah katmandan yapılmıştır beyaz plastik değildir malesef diğerlerindeki gibi.. bu yüzden kamera gayet başarısız görüntü vermek zorunda kalmıştır kesinlikle az karanlık ortam bile olsa nerdeyse görüntüleyemeyecek kadar etkisiz :oke::oke::oke:

acelemyok

Üye
arkadaşlar skype'ı nereden yükleyebiliriz?
koskoca internette bulamadım da.

NR6630

NR6630

Üye
arkadaşlar skype'ı nereden yükleyebiliriz?
koskoca internette bulamadım da.

senin bu cevabına emekli bir n900 sahibi olarak sadece gülerim:ehe:ehe kardeş inetrnette aramışında birde n900 ünde arasaana zaten içinde entegre olarak geliyor hali hazırda var yani ok.. menü-görüşmeler-yukarıda IM hesapları var tıkla yeni ım tıkla ve skypeyi görüceksin hadi kolay gelsin

geedu

Üye
arkadaslar bende nokia 5800 var fakat skype da kamerali görüsme yapamiyorum..acaba symbianlardaki skypelarin bi ozelligi mi bu yoksa ben mi beceremedim.. ama gordugum kadari ile i phone daki skype da da dosya gönderme ozelligi yok kameralı gorusme var 5800lerdekinin aksine...
bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?

fathbzkrt

Üye
N8 de skypıu görntülü olarak kullnyrdm silip belli bir süre sonra yükledim görntülü arama yapamıyrm şimdi sesli sadece nedeni ne olabilir,

Üst Alt