Skype Görüntülü Arama?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
myth_237

myth_237

Üye
    Konu Sahibi
Skype Görüntülü Arama?
Merhaba arkadaşlar. Ben çok araştırdım ve bazı şeyler buldum. Ben sırf skype'ta video araması yapabilmek için Nokia x6 aldım. Ve internette okuduklarıma göre de Nokia X6 ile fring arayıcılığı ile skype hesabını kullanarak görüntülü arama yapılabiliyormuş. Fakat ben bir türlü beceremedim. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

metawolf

metawolf

Üye
hata yapmışsın arkadaş.bende sırf görüntülü arama yapmak için n97 aldım.ne skype ne gtalk nede yahoo görüntülü aramaya destek veriyor.sadece imichat telefon ve pc üzerinden destek veriyor.fring ise sadece fring kullanan başka cihaza görüntülü arama yapıyor.telefondan pc ye olmuyor.keşke androidli bi telefon alsaydın.x6 fiyatına samsungun ve htc nin süper telefonları var

lord1902

Üye
google talk ta goruntulu arama var denizli c6-00 ile istanbul e55 cepnet ile denedik ama skype de yok. fring ise nimbuzz kurulu iken arama yapmıyo

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

myth_237

myth_237

Üye
    Konu Sahibi
Dedikleriniz doğru ama ben telefonumu yinede seviyorum. Sesli olarak kullanıyorum skype'ı ses kalitesi iyi Allah'tan. Bence hemen umutsuzluğa kapılmamak gerekir. Skype'ın yeni sürümlerinde bence destek gelecektir. Sitesinde x6 ya destek olacağını filan söylüyordu.. İnşallah tez vakitte gelir :)

lord1902

Üye
Şuan fırmalar yavaş yavaş symbıan destegni cekıyor. Bkz: nımbuzz 3.3.0 s60 v2 surumunu yapmadı. Ucweb 8 s60 v2 surumunu cıkarmadı. Sıra v3 ve v5 lerde artık eskısı gıbı oyun bıle cıkmıyor. Devır +Android+

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt