skyfireden beklenen haber geldi

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
skyfireden beklenen haber geldi
arkadaşalar artık 31 aralık 2010 tarihinden itibaren skyfire ülkemizde açılacak şuan bütün symbian ve windows mobile yüklü telefonlarda skyfire açılmıyor. ve kendi blog sayfasına yönlerdiriyor
sanıyorum skyfire 2,0 sürümünü çıkaracak(symbian, windows mobile) ve ülkemizde açılacak
sitesinde geri kalan ülkeler için skyfire açılacak yazıyor inanmıyan girsin baksın
 
  • Beğen
Tepkiler: linkinparkmm, susmak1 ve MUHAMMED


maxirıdvan

Üye
Haber doğruysa inşllah kullanıcaz şu skyfire denen tarayıcıyı büyük bir merakla bekliyorum. 31 Aralığ'a baya var ya :( al işte bekle bekle geçsin günler :(
 
volkan1497

volkan1497

Üye


bazı yabancı forumlarda bu linki kaynak gösterek symbian ve windows mobile olan desteğin çekileceği söyleniyor.
 
Rich4arD

Rich4arD

Üye
Hadi bakalım . Ama geçmiş .
 

qwers

Üye
inş merakla bekliyoruz.
 

aserdar30

Üye
güzel bir haber :oke:
 
amocan_35

amocan_35

Üye
sebebinin skyfire serverının, skyfire ın appstore da satışa sunulduktan sonra çökmesinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Server çöktükten sonra skyfire flash playerın kalitesini düşürüdü. Dolayısıyla server hafifledi ve diğer ülkelerin skyfire a girmesine engel olacak şey ortadan kalktı...
 
Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
allahım sana geliyorum yarebbiiimmm sonunda işte sonunda.Heyt beee. Sağol kardes bu haber bayram hediyesi oldu bana
 
Slck*

Slck*

Üye
sebebinin skyfire serverının, skyfire ın appstore da satışa sunulduktan sonra çökmesinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Server çöktükten sonra skyfire flash playerın kalitesini düşürüdü. Dolayısıyla server hafifledi ve diğer ülkelerin skyfire a girmesine engel olacak şey ortadan kalktı...

Yani bu deemek oluyorki skyfire yeni sürümnde flash desteklemeyebilirmi?
 
lasvetorus

lasvetorus

Üye
Arkadaşım burada skyfire gelecek diye birşey yazmıyor! Sadece Legacy 1.0 ın kullanımdan kaldırılma hareketinin 31 aralık'a kadar kalan ülkelerde Windows Mobile ve Symbian'da tamamlanacağını ve 2.0 sürümüne geçileceğini anlatıyor.Senin bu koyduğun linkteki yazının skyfire'ın ülkemizde kullanıma açılmasıyla alakalı hiçbir şey yok.Lütfen böyle ümitlendirici konular açarak emin olmadığın şeyleri paylaşma.Böyle birşey yok!
 

qwers

Üye
iyi ingilizce bilen bi arkadaş yazıyı çevirirse sevinirim :)
 
Barbo2

Barbo2

Üye
yaw koca maxicepte ingilizce bilen gençler yokmu? Ben ilk okul mevzunu aklımla kendimi idare edecek kadar ingilizce biliyom hiçbir kursa gitmeden hem burda koca genceler çoğu lise üniversiteli google çevirici den medet umuyor hayret biraz tekno haber takip edin zaten açılsa bile türkiyede sevinmeyin symbian desteği kalktı çalısmıycak eski sürümler dua edin çalışsın server çökmez bu arada çùnki sunucu tabanlı hizmet veriyor sistem yani önce sayfa kanadada ki bilgisayardan açılıp veri sıkıştırılıp telin ekranına geliyor of kafam şişti hadi kolay gelsin gencler
 

sibka01

Üye
yazıda geçen ülkeler
Note: Skyfire 1.0 and 1.5 will remain available as a free service in the following countries after July 1st: United States, U.K., Canada, Ireland, Portugal, Spain, France, Germany, Belgium, Italy, Finland, Netherlands, Norway, Sweden, Switzerland, Korea and Taiwan.
gelecek olsa bile bu ülkelere gelir

--------------- Ekleme ---------------

Odak Skyfire kadar hızlı bir start-up, özellikle bir büyüme için kritik öneme sahiptir. Biz geçen yıl kullanıcıların% 400 büyüdüm. Biz ve tümüyle yeni bir mimaridir bizim amiral gemisi ileriye Skyfire 2.0 başlattık. Biz, bizim ilk birkaç hafta içinde Android bazı 600000 kullanıcıların koydu ve iPhone için Skyfire 2.0 ve IOS Apple AppStore sunulmak üzere yakında geliyor. Bu arada, kutunun dışında, varsayılan tarayıcı içine Skyfire 2.0 gömme konusunda büyük kablosuz operatörleri ve cep telefonu satıcılarının bir numarası yaklaştı oldum.

Ekibimiz, bu "hokey sopası" büyüme fırsatlarını bizim sınırlı kaynakları aşağı çift olabilir nerede bir sabit baktı ve Skyfire 2.0.

Sonuç olarak, biz, Skyfire 1.0 (dahil sürüm 1.5) mimarisi eski "proxy" tüm gelecekteki gelişimini durdurmak için ve geleceğimiz olan 2.0 ürün odaklanmak karar verdik. 2.0 ile Skyfire bulut web hizmetleri, bizim ünlü zengin medya motor, mash-up ve daha fazlasını içeren en iyi ile yerli webkit render en iyi birleştiren, dünyanın ilk "melez tarayıcı" tanıttı.

Dün biz 1.0 hizmet aşamalı olacağını Kuzey Amerika ve Batı Avrupa dışında 1.0 kullanıcıları bildiren başladı. 1.0 Windows Mobile ve Symbian sadece olduğundan, sadece cep telefonları etkileniyor. Bizim 2.0 ürün inanılmaz hızlı büyüyor ve dünya çapında devam ediyor. Skyfire 1.X artık Kuzey Amerika ve Batı Avrupa'da 1 Temmuz 2010 etkili dışında desteklenecektir.

Biz Android ve iPhone sonra, gelecek yıl daha fazla işletim sistemlerine Skyfire 2.0 getirecektir. Tam sırası varsayılan tarayıcı bir parçası olarak cihazlarda Skybar hizmet "dışında kutusunda" embed, potansiyel OEM iş ortakları ile görüşmeler sürüyor olmasının kısmen buna bağlı olacaktır. Bu performans ve herhangi bir cihaz üzerinde yerli tarayıcının özelliklerini artırır bir "bulut hizmet" olarak Skyfire 2.0 kadar bir tarayıcı değil. Bir tüketici olarak Skyfire 2.0 yüklediğinizde, varsayılan tarayıcı ve daha yapardım her şeyi olsun.

Skyfire ve, ücretsiz, reklam destekli uygulaması yapılmış gibi, bu ürün 2.0 işletim maliyeti kullanıcı başına Skyfire 1.0 bir kısmı çalışır bizim karar içine faktör yok. 2.0 Proxy değildir; sadece Skybar hizmetleri değil temel sayfa yükleme, bizim bulut veri merkezleri çağırıyoruz.

Bir reklam destekli uygulaması olarak, Asya, Orta Doğu, Afrika ve diğer gelişmekte olan piyasalar, mobil reklam pazarı ve arama para kazanma çok erken evre olduğunu gördük. Onlar Skyfire 1.0 hizmet işletim maliyeti destek için yeterince olgun değildir. Skyfire sadece vardı resmen-Kuzey Amerika ve Batı Avrupa başlattı desteklenen, ancak 150 diğer ülkelerde "gayri resmi" ürün indirilen vardı üzerinde kullanıcılar. Bu, resmen desteklenen ülkeler üzerinde kaynaklarımızı odaklanma zamanı gelmişti Skyfire 2.0 ileriye gidiyor.

Biz, bu kararın gelişmekte olan piyasalarda çok Skyfire 1.5 kullanıcılarına bir rahatsızlık olduğunu biliyorum iken bir ücretsiz servis's, biz değerli Skyfire daha oldu ne kadar önemli ve takdir ediyorum. Biz hiçbir zaman kolay dengeler İÇERMEZ ürünümüz üzerinde durulması etkilenen ülkelerde kullanıcıların çok ateşli mesajlar ve seçim okudum. kitap Yenilikçisi's Dilemma yılında Clayton Christianson bir şirket özgün ürün ve next-gen ürünü straddling yapabilmeniz büyük hata savundu. 2.0 ile Skyfire tüm dışarı webkit, HTML5 ve üstün web hizmetleri desteklemek için gidiyor. Skyfire en popüler akıllı telefon ve multimedya telefon platformlarında, daha fazla kullanıcıya getiren, gelecek yıllar için ürünümüz yenilikler kaynaklarını odaklanır eğer uzun vadede, herkes daha iyi olacaktır.

Bu yüzden bizi izlemeye devam edin - iyi 2.0 ürün haberlerini çok gelmek ... var.

- Jeff Glueck, Skyfire CEO'su

Not: Skyfire 1.0 ve 1.5 1 Temmuz sonra aşağıdaki ülkelerde ücretsiz bir hizmet olarak kullanılabilir kalır: Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Kanada, İrlanda, Portekiz, İspanya, Fransa, Almanya, Belçika, İtalya, Finlandiya, Hollanda, Norveç, İsveç, İsviçre, Kore ve Tayvan.
 
lasvetorus

lasvetorus

Üye
Şöyle çeviri yapma adetini bırakın artık.Çoğu cümle düşük bazen hiçbirşey anlaşılmıyor.
 
SilentOne

SilentOne

Üye
türkiye desteqi olsaydı güzel olur yha
 
oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
bir sey eklemek istiyorum acaba kaç kişi youtube yasağı kalktıgından beri ülke hatası aldı benim sorduğum hiç kimse ülke hatası almadı. Almanların vb ülkelerin aldıgı hataları almaya başladık. Bu konuyu benim konularımdan bulabilirsiniz
 
KELGER

KELGER

Üye
temmuz dan önce sky fire yi açınca çıkan yazı da kapanacağı yazıyordu kimse inanmıyordu.
şimdi skyfire sayfasında ve skyfire prog açınca 31 aralıktan sonra açılacağı yazıyor ama yine kimse inanmıyor.
skyfire proramını açıp bakın artık ülke hatası değil yakın da açılacak hatası veriyor.
 

qwers

Üye
arkadaşım o hatanın bi önizlemesini koyarsan daha iyi olcak.

--------------- Ekleme ---------------

ilginçtir skyfire ülke hatası vermedi şimdi denediğimde skyfire cannot connect to the server at this time hatası çıkıyor,bide m.skyfire.com nokiayı seçip ordan oviye geçtiğinizde bu öğe artık yok yazıyor eskiden ülkenizde kullanılamıyor diye yazıyıyordu
 
oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
bende bunu diyorum ama kimse anlamıyor :nono:
 


Üst Alt