Skyfire Web Browser 4.0 - Son Sürüm - Flash Videoları İzleyin!!

Sponsorlu Bağlantılar

lordfkn

lordfkn

Üye
    Konu Sahibi
Skyfire Web Browser 4.0 - Son Sürüm - Flash Videoları İzleyin!!
Skyfire Web Browser, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz gelişmiş bir internet tarayıcısıdır.

Birçok gelişmiş özelliğe sahip olan bu mobil tarayıcıyı kullanarak keyifle sörf yapabilir, ziyaret ettiğiniz web sayfalarında yer alan flash medya içeriklerini (video, animasyon) sorunsuz olarak görüntüleyebilirsiniz.

Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlara da hızlı ve pratik bir şekilde ulaşmanızı sağlayan bu başarılı web tarayıcı, şu anda mobil dünyanın en popüler uygulamaları arasında

Link:

[video=youtube;oxhSeG8UpBc]http://www.youtube.com/watch?v=oxhSeG8UpBc&feature=related[/video]

• Beğen
Tepkiler: ahmet__50

KELGER

KELGER

Üye
yenimi çıktı

serkan0544

Üye
Edit...

utkan35

Üye
arkadaslar htc wild fire s de media error hatası veriyor video izlerken nasıl cozebilirim

Dlyr

Dlyr

Üye
bazan sony ericson xperia neo da da baglanmiyor. Bana kalırsa android yazılım güncellemelerinden kaynaklanıyor. Çünkü bazı forum sitelerinde android 4.0 güncelleyenlerin internete bağlanamadıgını okumuştum.

lordfkn

lordfkn

Üye
    Konu Sahibi
HTC Wildfire da sorunsuz bir biçimde kullanıyorum arkadaşlar

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Teşekkürler ..

kutlay_52

Üye
tşk.reyizz :D

heval1

Üye
Teşekkürederim

emptyokan

Üye
Olmuyo

yusuf1453

Üye
bakalım mini pro da işe yarayacak mı ?
şimdiden tşk

Astrosman

Astrosman

Üye
:tşk:

cihan83

cihan83

Üye
wıldfıre s de medıa hatası verıyo olmuyo mını proda denedım oncekı telım oydu skıntısıs lıg tv ızlıyodum netten bedava

Fahrettin52

Fahrettin52

Üye
bence indirin bende sorunsuz calıştı 5830da

mekan-67

Üye
samsung galaxy y gt-s5360 da çlşırmı

qlen911

Üye
link kırılmıs

danimoth

Üye
dosyaa silinmiş

55lim

Üye

hayır link sağlam ben indirdim teşekkür etmeyi unutmuştum teşekkür ederim paylaşım için:D pardon ya burdan indirmedim burası kapatıldı başka bi bölümden indirdim bununla birlikte 3 veya 4 tane dosya paylaşım sitesi kapandı hotfile fileşerve megaupload burayı hiç sevmezdim ama arşivi olanlara yazık oldu demem o ki başka yerde var oradan indir kardeş

Üst Alt