arkadaşlar sadece ilk mesaji okuyup oyle mi biseyler yazıyosunuz buraya anlamiyorum..
Sertifika sorununun cozumu 3500 tane konuda anlatılmış bi aratin forumda bulursunuz.
Ulkenizde calismıyor sorunu icinde 3sayfada cozumu verilmis,acin bakin yapin.
hocam x-plerede datada skyfire programı gorunuyor ama telefomu pcye bağlanıp prefs dosyasını nasıl gediştiricem! yada telefona atıp oraya nasıl kopyalayacagım yardım edermisiniz?
--------------- Ekleme ---------------
prefs dosyasının yükledim o hatayı vermiyor artık ülle hatasını ama connecting acquiring daya connecting diyip duruyo :S bu ne simdi
hocam x-plerede datada skyfire programı gorunuyor ama telefomu pcye bağlanıp prefs dosyasını nasıl gediştiricem! yada telefona atıp oraya nasıl kopyalayacagım yardım edermisiniz?
--------------- Ekleme ---------------
prefs dosyasının yükledim o hatayı vermiyor artık ülle hatasını ama connecting acquiring daya connecting diyip duruyo :S bu ne simdi
(07/07/2010)arkadaşlar ben ahmet skyfireyi en sonuda çalıştırdım ilgilenenlere duyrulur şimdi öncelikle skyfire v1.50(15495)signed indiriyorsunuz açmadan prefs dosyası indiriyorsunuz ve telefon hafızasına/ data/skffire atıyorsunuz bunu xplore ile yapabilirsiniz sonra attığınız yerdeki prefs dosyasını salt okunur yapıyorsunuz x-ploreden çıkıyorsunuz sonra teleonun DNS ayarını değiştiriyoruz araçlar/ayarlar/baglantı ayarları /internete girdiğiniz erişim noktasına girip seçeneklerden gelişmiş ayarları giriyoruz IPv4 olacak dns adresi(1dns)195 241 77 53 ve(2dns)195 241 77 54 girotuz tmm diyip
çıkıp telefonu açıp kapatıyoruz ve en son skyfire girip erşim noktasını seçiniz(dns adresini girdiğiniz yere seçiniz) ve güle güle kullanın yalnız ilk denemede olmayabilir birkaç defa deneyin doğru yaparsanız mutlaka olacaktır...
saol ahmet kardeş n95 8gb vodafone internet sayende bağlandım skyfire ye çok saol 100 de 100 çalışıyor.eyvallah.ne kadar teşekkür etsem azdır.hiç kimse bağlanamıyor yeni konu açıp paylaşırsan faydalı olur ben paylaşacaktım da sen bulmuşsun onun için paylaşmadım.teşekkürler
Emeğine sağlık ama Kardeş 1001 çeşit yol demedim sonuç sıfır olmuyor olmuyor 4.3.2.1 3001 hata veriyor pres dosyasını atıyorum telden skyfire açınca değişiyor salt yapıyorum olmuyor dns değiştiriyorum olmuyor forumdaki lerin hepsini uyguladım yine olmuyor VARMI BUNUN BIR ÇIKAR YOLU
CEVAP YAZARSANIZ SEVINIRIM
SKYFİRE programı symbian işletim sistemi telefonlarda çalışmıyor,diye sağda solda yazılanlar var.Acaba siz bu konuda ne biliyorsunuz.Bilgilerinizi benim ile paylaşabilirmisin.Bende N95 8gb kullanıyordum bende bu skyfire programı yüklü idi ama şimdi çalışmıyor.İngilizce olarak bir şeyler yazıyor benim tercümeme göre galiba bulunduğunuz şehirde veya ülkenizde bu program hizmet dışıdır hatası alıyor ve sonra program kenidini excit ile kapatıyor.
Bu programı kullanmamın başka yolu varmı veya buna benzer başka bir altarnatif bir program varmıdır,saygılarımla
(07/07/2010)arkadaşlar ben ahmet skyfireyi en sonuda çalıştırdım ilgilenenlere duyrulur şimdi öncelikle skyfire v1.50(15495)signed indiriyorsunuz açmadan prefs dosyası indiriyorsunuz ve telefon hafızasına/ data/skffire atıyorsunuz bunu xplore ile yapabilirsiniz sonra attığınız yerdeki prefs dosyasını salt okunur yapıyorsunuz x-ploreden çıkıyorsunuz sonra teleonun DNS ayarını değiştiriyoruz araçlar/ayarlar/baglantı ayarları /internete girdiğiniz erişim noktasına girip seçeneklerden gelişmiş ayarları giriyoruz IPv4 olacak dns adresi(1dns)195 241 77 53 ve(2dns)195 241 77 54 girotuz tmm diyip
çıkıp telefonu açıp kapatıyoruz ve en son skyfire girip erşim noktasını seçiniz(dns adresini girdiğiniz yere seçiniz) ve güle güle kullanın yalnız ilk denemede olmayabilir birkaç defa deneyin doğru yaparsanız mutlaka olacaktır...