Skyfire v1.50(15733) S60v5 SymbianOS9.x Signed (1 Temmuz'dan İtibaren Ülkemizde Çalışmamaktadır)

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

Xplore ile nasıl yapılıyor salt okunur ben bulamadım

arkadaşlar 1 aydan uzun süredir skyfire araştırıyorum ve toplamda skyfire indirmem 100 olmustur opera mobile ile rahatlıkla gırerken skyfireyle kesın sorun yasıyorum artık acarken bıle umıtsızım bır turlu olmuyor ewımdekı wlan la balanıyorum ama gıne olmuo mersem opera mobılede bole sorun yok nolur nyardım imdattttt

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
skyfire firması birçok ülkeden desteğini çekti.1 Temmuz'dan itibaren nete bağlanılamıyor.ama şöyle bir çözüm sunulmuş ki çoğu kimse yanaşmaz navifirmden Amerika kodu blup nemesisle kaydetsek sonra bunu nokia software updater ile güncellesek giriyormuş.ama ne kadar doğru bilmiyorum.çoğu kimse de ingilizce kullanmam diyecek.

KELGER

Üye
Prefsi salt okunur yapmak için xplorede prefsin üzerine gel 6 ya bas ortada salt okunuru tıkla değiştir e bas

hala bağlantı sorunu var ülke ayarları gibi bir uyarı veriyo kapanıyo

lee67

Üye
kelger arkadaşın dediğini uygulayıp çalıştırabilen varmı,ben çok denedim ama olmadı

KELGER

Üye
arkadaşlar bu skyfirenin flash player ini sis editör ile opera mobil e gömebilecek kimse yokmu.ne muhteşem olur demi

arkadaşlar bu siteden neredeyse denemediğim olmadı ama malesef aynı hatayı vermeye devam ediyor

arkadaşlar Noki E71 'e indirdim bi heves ancak programı açınca url giriş sayfasında birkaç sanie bekledikten sonra ingilizce üzgünüz sizin ülkenizde artık skyfire hizmet vermiyor diye uyarı çıkıyor boşa indirmeyin yani

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
biliyoruz öyle dediğini.1 Temmuz'dan beri diyor.

ey1994

Üye
bu sorunu çözebilen yokmu daha skyfire çok iyi bir program herkesin ihtiyacı var

şu an için bu sorunu çözen yok arkadaşlar. Nadir abinin de dediği gibi 1Temmuzdan beri program Türkiyede kullanıma kapatılmıştır. çözen varsa paylaşır konuyu sulandırmanın alemi yok. emeği geçen herkese Teşkekkürler...

okvnoe

Üye
arkadaşlar 1 temmuzdan beri hizmet vermedigini bilen kullanıcı sayısı sınırlı sanırım konunun başlıgına henüz program ülkemizde hizmet vermiyor gibi bir ibare düşülürse hoş olur hem konu uzamaz hem de arkadaşlar zaman yitirmezler. nadir e de paylaşımı için teşekkürler

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet haklısın düzeltmeyi yaptım.ama yine burda soran olacak.