Skyfire v1.5 | 01.01.2011 | xCHIVALR0US

Sponsorlu Bağlantılar

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
    Konu Sahibi
Bildiğin AyPi no yazıyorsun.

Gördüğünüz gibi çalıştıran var. HİİİÇ çalışmamasından iyidir. Zaten bi tek video izlemek için kullanılır.

palaska2525

Üye
bende çalışmadı nokian 95 telefona dediğiniz gibi yaptım ama bir türlü bağlanamadım.

barmen3334

Üye
arkadaş yalan yazmayın türkiyede açmıyor vodofone falan deyip reklam yapmayın insanları vodofone yönlendirmeyin
kendiniz kandırıyorsunuz

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
arkadaş yalan yazmayın türkiyede açmıyor vodofone falan deyip reklam yapmayın insanları vodofone yönlendirmeyin
kendiniz kandırıyorsunuz

ya bi işine git.try again'e 1-2 sefer basıp cıkıyorsunuz.acılana kadar basarsan görürsün

ayrıca vodafone'la filan bi ilgim yok.istern tcell kullan ister vodafone.istersen git telefonica kullan umrumda degil.anladn mı ?

sarp59

Üye
cok zor bir iki kere girdi

JohanGielen

JohanGielen

Üye
wireless üzerinden deniyorum malesef bir kaç denememe rağmen bağlanmadı :( aslında ocaktan sonra skyfire bir açıklama yapabilir ve türkiyede açılabilirmiş diye bir yerde okudum ama herhalde olmadı

rocketsamet

Üye
arkadaşlar bir şey söylüycem vodofone yabancı değilmi bide turkcell veya avea'yla deneyin girmezse vodofone yabancı ülkelerde destek verdiği içindir yani çakarlarsa değisebilir:) ama sanmıyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
Sagol

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
teşekkürler...daha telefonu hackleyemedim deniyip sonucu yazarım ben de....

alipolat103

alipolat103

Üye
önemli olan düzenli olarak baglanabilmesi.
yani try again yazdıktan dklar sonra girmeye baslıyor ve hic kopmuyorsa sabaha kadar try again'e basmaya razıyım
arkadaşlar bir yardımcı olun ya artık hacleyin şu programı :box:hmmm

asadmavi

asadmavi

Üye
programı kurdum vodafone wap üzerinden 2 sefer çalıştı wifi den hiç çalışmadı şimdi hiç bir şekilde çalışmıyor yine :) 5800

KELGER

KELGER

Üye
arkadaşlar vodafone internet ile hiç beklenmedik anda çalışıyor ama arasıra hiç bağlanmıyor diyenler ii denesin yalanmı söylicez bu yaştan sonra.vodafon bize avans mı verecek

mutluadam

Üye
evet çalıştı biraz zorladım. prefssiz çalışıyor diyenlere göre denedim olmadı ama prefs i atınca çalıştı. çok teşekkürler. inşallah sonradan açılmamazlık etmez. birde şimdi canlı tv izlemeye çalışıyorum.. ve evet trt yi izliyorum şu an.:) inşallah nazar deymez.

wwwkral

Üye
prefs tam olarak hangi klosörün içine atılıyor hafıza kartının içine rast gelemi atıyoruz

messiyeni

Üye
emrine amadeyiz hemen h*ckliyoruz yeterki sen iste xD

mutluadam

Üye
prefs tam olarak hangi klosörün içine atılıyor hafıza kartının içine rast gelemi atıyoruz

ovi suiti açmadan telefonu bilgisayara usb ile bağla. sonra iletişim kutusu açılır windows un
ingilizce dosyaları gör, şunla aç bunla aç diye ordan işte dosyaları göre tıkla(ingilzice bu ama) sonra hafıza kartı değil telefonun hafızasındaki skyfire klasörünü aç orda zaten prefs var onun üstüne kopyala, değiştirip kopyala yani işte verilen prefs dosyasını.

telefon hafızasında skyfire klasörü yoksa ki genelde olur, bunda büyük ihtimalle olur çünkü bu orjinal, kendin oluştur ve verilen prefsi oraya at.

--------------- Ekleme ---------------

yav sevindiydim çalışıyor diye yine try deyip duruyor. bu dns ayarını nerden değiştiriyoruz? bilemedim ben:)

ShEdAtS

Üye
dns'yi felan değiştirdim,herşeyi yaptım ama bir türlü giremedim..Bir sorun var belli ama anlayamadım tam ne olduğunu

hbpgks

hbpgks

Üye
avea ınternet ve wifi den denedm olmuyo..

receph

receph

Üye
Arkadaşlar dns ayarları veya prefs dosyası kopyalamak çözüm değil... hangi sürümü kıllanırsanız kullanın tek yol C: de bulunan data klasöründeki skyfire dosyasının içindeki prefs i silmek başka çözüm yok diye düşünüyorum...

yalnizkalp21

Üye
haci alin 1 n900 kurtulun :) bu flas derdinden

Üst Alt