Skyfire v1.5.0.15194 Alpha version S60v5 Unsigned

sweet_dj

Üye
slm arkadaşlar skyfire beta çıktıııı kendi sitesinde artık mevcuttur bizzat kendimce denedim gayet gzl ve kullanışlı
girip telefon numaranızı yazmanız yeterli sonrada telefondan indirip kuruyorsunuz bu kadar

evet arkadaşlar kendi sitesinden indiriliyor sertifikalamaya gerek yok

arkadaslar benim telefonumda winzip yok. acaba siteden bunu indirirken zipli bir şekildemi indiriyor ?

--------------- Ekleme ---------------

Install through your PC

Select your phone type.
Windows Mobile 5.0-6.5

Touchscreen
Non-touchscreen
Nokia/Symbian

Touchscreen
(5th Edition - Beta)
Non-touchscreen
(3rd Edition)
birde bu seçeneklerden hangisi seçmem gerekir 5800 için ?

Nadir

Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...5495-s60v3-v5-symbianos9-x-signed-298746.html buradan indir..ben verdim..

saol arkadaşım. ziplimi peki ?

birde birşey daha sorcam. güncelleme haricinde baska bişey yüklemedim ben telefona. öncesinde yüklemem gereken bişey varmı ?

Nadir

Emekli Yönetici
zipli değil..güncelleme sonrası yüklemen gereken birşey yok kendine göre programlar yükle..

nadir arkadaşım birşey daha soracağım. bunu yükledikten sonra internetimde problemler olmaya basladı. baglantı kesiliyor. ve baglandıgım wireless ı bir süre görmemeye basladı. nedeni ne olabilir ?

Nadir

Emekli Yönetici
senin telefonunun sürümü ne?

son sürümü yükledim 2 gün önce . adını unuttum şimdi ama son sürüm

Nadir

Emekli Yönetici
hımm kurunca telefonu yeniden başlat..donma problemleri oluyormuş...

şimdi tekrar denedim sürekli bağlantı kesmekte çözemedim sorunu..

Nadir

Emekli Yönetici
ayarlardan bağlantı ayarlarına gir veri aramasını sınırsız yap...

2 kere başlattım baştan ama sorun hala aynı..

veri aramasını sınırsız yaptım dediğin gibi. böyle denicem bakalım tekrar edicekmi sorun

ispirizm

Üye
teşekkür ederim bilgi paylaşımınız için...

ben kurdum face deki videoları falan açıyorum, fakat bi sorunum var hiç bir videodan ses alamıyorum.
youtube den de face dende izlediğim videolarda ses gelmiyor. ne yapmalıyım acaba?

ses açma kapama butonu var skyfirede belki sesi kapalıdır bende sorunsuz çalışıor.. bi onu dene

slm arkadaşlar bende yükledim bu programı harika birşey teşşekür ederim ama facebook ta sohbette yazı yazdıktan sonra yolluyamıyorum tel:5800xm nasıl yapabılırım