m_baran
Üye
selam arkadaslar n81 e yukleyen varmı? dahili bilesen diye mesaj veriyor.
Bu Programı N80 Telefonda Sorunsuz Kullanan Arkadaşlar Varmı ?
Bazı Yerlerdede Bu Programın N80 İle Uyumlu Olmadığı Yazıyor...Ekran Boyutu Olarak Uygun Değil Yazıyordu...
--------------- Ekleme ---------------
Yüklerken Symbian Pips Bileşeni Eksik Yinede Devam Edilsinmi Dedi Tamam a Bastım Ve Yüklendi...Ama Program Menüye (Klasörüm) Eklendi...Açtım Ve Acccept e Tıkladım İşte Gelen Her Yazıya Evet , Tamam Dedim...Bağlantıyı(Wireless) Seçtim Ve Sorunsuz Çalıştı...Hemen Youtube u Denedim Açıldı , Ve Videolar İzlenebiliyor ...
Çok Teşekkürler Programı Veren Ve Düzenleyen Arkadaşa...
Teşşekkürler
arkadaşlar işte bir downloand yapmıyor yada ben beceremedim ama süper bir program
program 10 üzeinden 10 numara bir program tüm n serisi telefonlara kesinlikle tavsiye ediyorum,ben buradan indirip kurmadım isteyen telefondan skyfire.com(başında www. yok) buraya gidip download edebilir,gerçekten tüm beklentileri karşılıyor,mesela nokia n95 8gb telefonumda artık tüm tvleri netten wirless sayesinde rahatça izliyorum.
Benim tek sorunum tv filan izlerken her 20 saniyede bir yön tuşlarına basıyorum,yoksa ekran kararıyor,bunu çözebilen varsa süper olur....
ben yüklemeye çalıştım fakat sertifika hatası verdi. Yardımcı olabilecek var mı?
Link çalışmıyor
bnm de n95 8g ama malesef denediğim btn yollardan sonuç alamadım ayrıntılı bi msg atsan da bende kurtulsam şu sky takıntısındaaannn
dostlar bu da benden olsun Skyfire v0.85.8084 s60v3 linki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu tarayıcı üstüne tarayıcı tanımam opera halt etmiş.. tüm flasları videoları ve canlı tv yayınlarını açıyor mütiş.. E51 e yükledim çalışıyor..Sertifika hatası almadım çünkü teli hacledim..
ya arkadaşlar n95 8 gb telefonumda canavar gibi çalışan program şimdi sessiz çalışıyor ne yaptıysam ses çıkmıyor,ayarlarda mute de işaretli değil,çözemedim bir türlü....
samsung i550 ye kurdum.. kurulumda sorun yok bikac sey daha kurdu symbian pips saglayici nokia diger c SSL filan ama programi actigimda logo gorunuyor ve starting up sora bianda Exiting please wait yazisi cikip kapaniyor acaba bir i550`dede symbian s60 9.2 3rd 3.1 var calismasi lazim normal sartlarda.. kullanan varmi ?
e60 da denedim. sim takılıyken wlan ile wap çakısıyor ve açılmıyor loading... yazısı çıkıyor telefonu hatsız konumuna aldım sorunsuz çalısıtı wlan ile
paylasımın için tesekkürler dostum
ayrica skyfire`I kullananlar bir guvenlik uyarisi yapiyim.. skyfire server bazli calistigi icin yani sizin bookmark`larinizi sitelerde girdiginiz kullanici isim ve - hep kendi server`i uzerinden iletiyor buda butun trafigin kayit altina alindigini gosterir zaten bedava olmasinin sebebide kismen bu.. o yuzden cok onemli isler icin bankacilik uygulamalari gibi yada farkli seyler dikkatli kullanin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?